Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antalya macinda selcukun yerine asamoya girer skoru tutmak icin

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Aynen Tinerci diyip değerli bir forum üyemizi yeterince küçük düşürmeyelim.

Şüphe yokta şahsen senin tespitlerin ile Tinercilere pardon bjk taraftarına benziyor gibi

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende bu tutumuyla şüphe uyandırmışlığı vardır. Ama işte bilmeden etmeden kendisine haksızlık etmek istemem. Dediğim gibi, keşke kendi oyuncularımızı değersiz görmese, beğenir beğenmez Sneijdere göbekli diyip demagoji yapmasa, zamanında denilen doğruysa Meloya saygısızlık etmeseydi. Belki daha dikkatli olur bundan sonra.

Niye temkinlisin

Aslolan Galatasaray'dır
Hocam, dün is bir anda tuhaf bir aciklama ile bitme noktasina geldi, sonra bir anda resmi olmayan kaynaklarin aciklamasi ile tersine döndü.
Strateji deniyor, para korparmak icin deniyor ama söylenenlere bakilir ise Juventus 200000€ daha fazla koparabilmis, bu kadarcik bir para icin pek mantikli gelmiyor.
Haftalardir ugrasiliyor deniyor, sonra dogru mu degil mi tabiki belli degil ama tuhaf bir teklif cok gec geldi aciklamasi bu saatten sonra bisey yapamayiz, sonra bir kac saat sonra Asamoah bizde.
Ben yüzde doksan dokuz bizde olduguna inaniyorum, haberi veren kaynaklar fena degil ama cok ters bir transfer süreci oldugu icin artik KAP gelsin istiyorum.

Tudor, Allegri'yi arayarak "Asamoah, kadronuzda rotasyon oyuncusu. Benim ise ona çok ihtiyacım var. Lütfen kolaylık gösterin" dedi. (Akşam) https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/903221099231633408/photo/1
Asamoah için kapıyı 10M€ 'dan açan ve 7M€ya kadar düşen Juventus, Tudor'dan gelen telefon sonrası 2M€ daha indirim yaptı.

ZWADWOOO

8 eylüle kadar bitebilecek sürpriz ve fırsat transferi olarak LUCAS MOURA İsmi yeniden gündemde... olursa böyle bir kadro yok.....

f1404953d47970b094fa05491fc862c9.jpg

Ne Lucas'ı ya? Abartmayın. Lucas'ı Monaco istiyordu, giderse oraya gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

conte adam olsun
gelecek sezonda clde tokatlariz juveyi yine

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Galatasaray'ın bonservis bedeli ödeyerek aldığı 8 futbolcunun güncel piyasa değeri: 61.5 MİLYON €

Ödenen bonservis bedeli : 43.5 MİLYON €

ZWADWOOO

Rijad kötü oyuncu olmayabilir. Ama Galatasaraya gibi Şampiyonlar Liginde gruptan çikmayı hedefleyen bir takıma yakıştıramam işin gerçeği.

Sadece iyi yönetildiğini düşünüyorum demiş ama bana göre bjk iyi yönetilmiyor. Kendi yöneticisi açıkladı borç 2 milyarı aştı diye. Neyin iyi yönetilmesiymiş!!!

Transfersizlikten çıldırıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt