Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar iyimser olmaya gerek yok. Beşiktaşın iyi olması Galatasarayın piyasada olmamasından. Fenerbahçeyle alakası yoktur. Vitorlu ilk sezonda çoğu kazık transfer olsada az biraz iyi kadrolari vardı, Beşiktaşa göre daha iyidi bile diyebiliriz. Yinede şampiyon olamadılar.

Fenerbahçenin sorunu, kendilerinin muz cumhuriyetinde ve hayal dünyasında yaşamaları. Gerçekleri görselerdi bugün daha iyi durumda olabilirlerdi. Gerçekleri görmezsen ileriyi de göremezsin.
Fb'nin kadrosunun iyi olduğunu düşünmüyorum. Ortasahasinda adam akilli 8 numaralari yoktu 10no yoktu, sakat olduğunu tüm ingilizler söylerken bile gittiler RvP öküzünü aldılar. Ben asla kadrolara isim olarak bakan biri değilim. Oyuncunun ne kadar ünlü olduğu falan farketmez benim için. Gs ve fbnin kadrolari bence vasatti ve o yüzden bjk piyasadaydi.

Hocam, dün is bir anda tuhaf bir aciklama ile bitme noktasina geldi, sonra bir anda resmi olmayan kaynaklarin aciklamasi ile tersine döndü.
Strateji deniyor, para korparmak icin deniyor ama söylenenlere bakilir ise Juventus 200000€ daha fazla koparabilmis, bu kadarcik bir para icin pek mantikli gelmiyor.
Haftalardir ugrasiliyor deniyor, sonra dogru mu degil mi tabiki belli degil ama tuhaf bir teklif cok gec geldi aciklamasi bu saatten sonra bisey yapamayiz, sonra bir kac saat sonra Asamoah bizde.
Ben yüzde doksan dokuz bizde olduguna inaniyorum, haberi veren kaynaklar fena degil ama cok ters bir transfer süreci oldugu icin artik KAP gelsin istiyorum.

Haberler doğruysa tudor allegriyi aramış bunun üzerine juve indirme giderek bizim istediğimiz fiyata vermiş yani fazla para istemesi doğru gibi

Aslolan Galatasaray'dır

Fb'nin kadrosunun iyi olduğunu düşünmüyorum. Ortasahasinda adam akilli 8 numaralari yoktu 10no yoktu, sakat olduğunu tüm ingilizler söylerken bile gittiler RvP öküzünü aldılar. Ben asla kadrolara isim olarak bakan biri değilim. Oyuncunun ne kadar ünlü olduğu falan farketmez benim için. Gs ve fbnin kadrolari bence vasatti ve o yüzden bjk piyasadaydi.

Katılıyorum Kağan, diyorum ya hayal dünyası. Ama Beşiktaşa göre o kadro çokta kötü değildi.

jason denayer ve kwadwo asamoah transferi ardından 8 eylül'e kadar bir tane transfer daha bekliyoruz. fırsat transferi çıkacak gibi gözüküyor.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 31 ağustos 2017 09:59)

[TD="class: ei"] [/TD]
[TD="class: ei"]#223870[/TD]
​

dediğim gibi lucas moura olduğu konuşuluyor. olur veya olmaz bilmiyorum.

Haberler doğruysa tudor allegriyi aramış bunun üzerine juve indirme giderek bizim istediğimiz fiyata vermiş yani fazla para istemesi doğru gibi

Aslolan Galatasaray'dır
Olabilir, ben dünde söyledim, Juventuslu yöneticinin yada her kim ise yaptigi aciklama paso dogrudur diye kabul etmedim.
Sadece transferin dün aksama kadar pazarlik halinde oldugunu düsünüyorduk, Cenk Ergünün aciklamarina dayanarak, öyle bir aciklama gelince insan bir Allah Allah ne oluyor yine diyor.
Yeter ki olsun, yeter ki mümkün olan en ucuz fiyata olsun.

bayram nedeniyle kap kapalidir
pazartesi sali kapa düser asamoya

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Gidecekler için kap açıklaması bekliyoruz. İspanya hariç (onlar yarın) diğer ülkelere gidecekler için bugün bitiyor transfer. Herhalde yabancıların birçoğu yurtdışına gidecek..

Bundan sonra bir tane de fırsat transferi kovalıyorsak bu çok sürpriz, kimsenin beklemeyeceği bir isim olur diye düşünüyorum.

Bu arada Almanyada transferin son 90 dakikası. 17:00'de son. Bakalım son dakikalarda neler patlayacak...

olm su ardayi birisi alsa da rahatlasak ya

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Yurtdisndan bi turk oyuncu bekliyorum bu saaten sonra ve umarim bu Arda olmaz.

Sevilla, Lionel Carole'ü kiraladığı için Galatasaray'a 400 bin Euro kiralama ücreti verecek.

ZWADWOOO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt