Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistem anlaminda da cok alternatifli bir kadro yapisi olustu. Oyuncular öyle kaliteli ki, bir cok sistemi oynayabilecek kapasitedeler.

Mesela Asamoah´in gelisiyle (insallah), son dönemin sevilen sistemi 3-4-3´ü de cok etkili sekilde oynayabiliriz.

Bu anlamda Asamoah ve Mariano en uygun isimler. Ama Avrupa´da olmadigimiz icin cok da denenecegini sanmiyorum.

"Ne gerek var ligde, korktu" vs. derler. Ama kralini oynar bu kadro. Cok da az gol yer diye düsünüyorum.

1622094_Galatasaray_SK.jpg

Rengim zaten 3-4-3 oynuyoruz. Bakma sen 4 lü gözüken savunmaya. Fernandoyu 3. Stoper olarak düşün. Tudor alttan alttan 3-4-3 oynatıyor zaten. 3.stopere gerek yok o yüzden.

Yok yok, 180 derece döndü, yapilanlari övüyor ama tabi maddi uyarilari yapmadan gecemedi.
Alinan oyuncular ile, oynanan son üc mac sonrasi gelisen maddi durumuda görmüyor herhalde.

Dua ediyordur patlasin diye . Para edebiyati yapmadan yasayamiyor

Buna rağmen 3 maçta 4 golü var. Demek istediğim bu işte. Kesinlikle çok farklı tarzda oynuyor ve takıma faydalı oluyor. Yine de ben daha fazla oynatıp analiz edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Formunu devam ettirirse tarihimizin en enteresan işlerinden biri gerçekleşmiş olacak.
Katkisina söylenecek bir söz yok zaten, gol disinda performansi cok iyi.
Ancak attigi dört gole bakarsak, hepsinde Tolga merkezden iceri daliyor, yada merkezden vuruyor.
Biz su anda tek kanat ile oynuyoruz ve bu tek kanat bile bana göre her ne kadar iyi mücadele etse dahi yeterli degil.
Her macta rakip bekler adama bu kadar kolay orta yaptirmazlar, kanat oyuncusu bindirme yapabilmeli ve dahada önemlisi rakip eksiltebilmeli ki önünü acip orta yapma imkani olsun.

Katılmıyorum. Bizim bildiğimiz anlamda kanat oyuncusu olarak oynayamaması kanat oynayamayacağı anlamına gelmiyor. Adam 3 maçtır neler yapabileceğini gösterdi o bölgede. Tarzı kesinlikle çok farklı ama faydalı olduğu sürece sorun yok benim için.

Tamam da reis bu adam bu güzel performansı sol kanat olarak vermedi

Bizim bildiğimiz tarz onların bildiği tarz diye bişey yok sol kanadın görevi amacı yapabilecekleri bellidir

Tolga topu alıp mesafe kat edebiliyor mu ? yok
Çizgiyi kullanabiliyor mu ? yok
sıfıra inip orta açıyor mu ? yok
Dribling ile adam eksiltiyor mu ? yok

Veya eski tarz Del Piero gibi oyun kuran kanat mı ? yok

ee başka kanat tarzı varda biz mi bilmiyoruz adamın

Tolga 'nın gerçekten çok faydalı olduğu şu 3 maça takımın ortalama pozisyonlarına bak reis bi

Galatasaray - Kayserispor (14.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com
Galatasaray - Sivasspor (25.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com
Osmanlıspor FK - Galatasaray (19.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com

Tudor 'un Tolga 'yı oynatmasının tek sebebi Feghouli-Asamoah hala takıma eklenmediği için Yasin-Sinan'ı filan oynatacağıma Tolga 'yı alır orta sahayı +1 adam yaparım daha iyi düşüncesidir

Sol kanatta defans yapanda atak yapanda tek başına Linnes reis

Belhanda
Tolga-Badou
Fernando​

Orta saha düzenimiz yerleşmemiz bu şekilde reis

Scout transferleri çöp bile çıksa para kazandırıyo keşke bu sene de 1 tane yapsaydık scout transferi

Takımı karıştırmayacağına selçuk oynasın demeyeceğine selçuk oynamazsa tudorun altını oymayacağını kibrini bir kenara atıp eski mütevazi arda olarak geleceğine emin olsam arda bize büyük katkı verir yoksa barçadaki gibi çöp olur.

Aslolan Galatasaray'dır

Zaten o mevkide mükemmel oldugunu demiyorum, ama oynayabilir.

Ikili mücadelelerde hiç de fena degil, tempolu, bu sezon gördügümüz gibi pas yapmayi da biliyor.

Ha Fernandoyu tercih ederim, ama o yoksa Tolga da orada oynayabilir bana göre.

Tolga sağ iç sol iç oynar reis bence sadece ha çok zorunda kalırsan koyabilirsin Cdm 'ye dediğin gibi. Ama bence Tolga 'ya gelene kadar Linnes çok daha joker oyuncu geldiği takımda sağ kanat oynamışlığı var denizli onu orta sahada kullandı futbola 10 numara olarak başlamış sağ bek asıl mevkisi sol bekte ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz

Linnes-Denayer filan ciddi joker oyuncular

Takımı karıştırmayacağına selçuk oynasın demeyeceğine selçuk oynamazsa tudorun altını oymayacağını kibrini bir kenara atıp eski mütevazi arda olarak geleceğine emin olsam arda bize büyük katkı verir yoksa barçadaki gibi çöp olur.

Aslolan Galatasaray'dır
Sorun sadece Ardanin kendisi degil ki.
Daha imza atmadan basin bir sürü haber stoklar.

Twitter da kap gelebilir deniyor ancak kim için geleceği söylenmiyor

Aslolan Galatasaray'dır

Benim tolgaya hala güvenim yok top kullanmayı bilmiyor sivasa attığı ikinci golü nasıl attı hala aklım hafızam almıyor mecburiyetten 11 oynuyor fırsatçılığı öne çıktı son maçlarda ancak dediğim top kullanamayan biri ayağına her top geldiğinde yüreğim güm güm ediyor ha kaptırdı ha kaptıracak diye

Aslolan Galatasaray'dır

Çünki gerçekten ciddi seviye de mental eksikliği var Tolga 'nın en ufak pres yiyince eli ayağına dolaşır geçen sene kaç defa böyle gözünün önündeki adama pas atamadığını gördüm

Tolga faydası var geçen senenin başında da bu yılın başında da ama eminimki geçen sene başımıza gelen yine gelecek ve birçok kişi burda Tolga 'yı istenmeyen adam ilan edecek ligin sonuna doğru ...

Sorun sadece Ardanin kendisi degil ki.
Daha imza atmadan basin bir sürü haber stoklar.

Haberler önemli değil sorun ardanın öz eleştiri yapmaması yahu bu taraftar 1 yıllık denayeri seviyor ve istiyor ben niye istenmiyorum hatam nerde dememesi hala selçuka instagramda methiyeler düzmesi kendisini hatasız bulması

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt