Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla'lı yöneticiler sağlık kontrolünden geçirilmiş :asd22:

Çok vaktimi çalmadı derken

Aslolan Galatasaray'dır
Yanılmadı dediğin için bakayım dedim 2 satır aşağıda bunu yazmış ve bugün günlerden Perşembe bahsi geçen Çarşamba'yı geçtik diğer gün bitiyor. Zaten geleceği 8 gün kaldı artık ben de bu yanılma oranı ile tutturabilirim bu saatten sonra.

Ula bu de jong düdüğünü napacaz kaldı elde hadi donk falan tr liginde bulunur da bu oynamaz da
edit: ajax hala ilgileniyomus birkac saat var hadı ıns

Son düzenleme:
Carole ilk sezon gayet iyi oynadı bence. Geçen sezon berbattı ama Sevilla'da düzelirse gayet iş yapar. Pas ve tekniği iyi.

2.5 alan de jong elimizde patladı iteleyelim acil bir yerlere. F. de boer nerede sever bunu alsın kullansın

SON DAKİKA! Alexis Sanchez, arkadaşlarına Manchester City'e gideceğini açıkladı. [@ASChile]

ZWADWOOO

Denayer opsiyonu yüksekmiş 10 civarı falan sanırım.

8 eylüle kadar 1 adet daha fırsat transferi yüksek olasılıkmış.

Sol kanat&forvet için genç dinamik bir Scout transferi çok iyi olur.( ARDA OLMASIN!!)

Arsene Wenger'in son günleri bence. Arsenal param parça oldu 3 sezondur hep kadroyu yamayla kapatmaya çalışıyor

Yanılmadı dediğin için bakayım dedim 2 satır aşağıda bunu yazmış ve bugün günlerden Perşembe bahsi geçen Çarşamba'yı geçtik diğer gün bitiyor. Zaten geleceği 8 gün kaldı artık ben de bu yanılma oranı ile tutturabilirim bu saatten sonra.

Bu açıdan haklısın ancak ne dese çıkıyor

Aslolan Galatasaray'dır

Arsene Wenger'in son günleri bence. Arsenal param parça oldu 3 sezondur hep kadroyu yamayla kapatmaya çalışıyor
Wenger aslinda coktan bitti, en azindan taraftarin gözünde, rahat bir, hatta iki sezon oldu.
Ancak, kulübün sahipleri icin uyagun kafada, fazla para harcamayalim kar edelim derdindeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt