Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah'ın geleceğine inanmayan foruma girmesin.

dayanaksız konusmuyo ki kimse biz mi yaptık dün son dk haberlerini,gaipten almadı kimse haberi.

neyse 1 günlük sevindik ettik yetti,tekrar cenazeye döndü ortalık.iyi akşamlar

Resmi hesap sol kanadı güneşli olan sahayı paylaşmış gecenin bir körü gelecek diye haberler girilmiş bugune kadar ki en sağlam muhabir evren göz 02.30 da haber yapmış haklı endişenizi anlamakla beraber bu kadar işarette boş olamaz

Aslolan Galatasaray'dır

Asamoah yeniden mi yatmış nolmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl yok kardeşim biz CL'de miyiz? Asamoah ı listeye almaz olur biter dalga geçmeyin milletin sabrını zorluyorsun hep bir yerden olumsuz delik arıyorsun da boşuna uğraşma
Su lafi etmeden, bir sonraki mesajimi da okusaydin ne güzel olacakti.
Ben zaten listeye alacak demedim.
Yarin listeler aciklaniyor galiba, eger bugün yarin kap gelmezse sampiyonlar ligi listesine bakmak lazim.
Eger listeye alinmazsa, KAP olmasa dahi iyice netlesir, ama listeye alirlarsa yüzde yüz yatti anlamina gelmesede huzursuz eder.

Sadece kap olunca inanırım diyenler o zaman kap gelene kadar foruma girmeyin sonuçta burası transfer formu transferleri de biz yapmıyoruz haberleri hep birlikte yorumluyoruz bu arada bugune kadar tek bir duyumu sekmeyen bahar saygılı da Demedim mi Asamoah bayram şekerihadi hayırlı uğurlu olsun. Diye yazmış

Aslolan Galatasaray'dır

Amma da olumsuzluğa meraklısınız, resmen olumsuz bir gelişme olsa da ağlasak kafasında bazıları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet de yani su ortamda negatif davranana samimi bakamiyorum

Totem yapan belli oluyor o ayri, ama su gun Galatasarayli olmak icin cok cok guzel bir gun

Bundan dolayi negatif davrananlar Galatasarayliliklarini sorgulatiyorlar
Bu neyin nesidir, resmi olarak aciklanmayan bir transfer üzerinden taraftarliga laf atmak neyin nesidir?
Negatif bir durum falan yok, sadece her transferde oldugu gibi KAP gelene kadar tedirginlik var.
Ettiginiz laflari tartarak edin, ikide bir taraftarliktan dem vurmayin.

Asamoah geldi artık o kadar bu saatten sonra yatmaz zaten 1 aydır uğraşıyoruz sanki ortada 1 şey yokken ortaya atılmış gibi konuşmayın

Geçen seneki takımın ne kadar boktan olduğunu şöyle özetliyelim: Geçen sene banko oynayan adamları yedek kadro için bile şu anda yeterli görmüyoruz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt