Kemal Kaynak
Sarı Üye
- 29 Haziran 2015
- 691
- 79
- 488
Tercüman Mert ne paylaştı ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamamakta israr edenlere tekrar söylüyorum, evet burasi transfer nöbeti, resmi aciklama neden hala yapilmadi diye yazmak bu konuda gayet dogal.
Kimsenin cok büyük ihtimal ile biten transferi falan sorguladigi yok.
Ikide bir taraftarliga laf atmayin.
Herkes gelmesini istiyor ama bir an önce artik resmilessin istiyor, olay bundan ibarettir.
Bu konuda iki mesaj daha attim.
Bugün veya yarin KAP gelmezse Juventusun acikladigi sampiyonlar ligi listesine bakmak lazim diye.
O liste üzerinden KAP gelmese bile biseyler cikarilabilir.
Ya lafi dogru anlayin, yada taraftarligima ikide bir laf atip terbiyesizlesmeyin.
Gercekten su tavirlari nasil yapabiliyorsunuz cok merak ediyorum?Aynen eyvah eyvah tudoru nasıl linç ederler ndiayeye belhandaya sövmeler snijdercilerin yeniden doğuşu of ki of düşünmesi bile korkunç
Aslolan Galatasaray'dır
Ve yine yazilan lafi anlamama sorunu.Juve o listede oyuncu bildirince o oyuncuyu satamıyor mu ? Bu kadar habere duyumcuya inanmıyorsun listeye mi inanıyorsun
Aslolan Galatasaray'dır
Sadece kap olunca inanırım diyenler o zaman kap gelene kadar foruma girmeyin sonuçta burası transfer formu transferleri de biz yapmıyoruz haberleri hep birlikte yorumluyoruz bu arada bugune kadar tek bir duyumu sekmeyen bahar saygılı da Demedim mi Asamoah bayram şekerihadi hayırlı uğurlu olsun. Diye yazmış
Aslolan Galatasaray'dır
Insallah, bir aksilik cikmazda gelir, cünkü takimin taktigini iki seviye yukari cekmek icin cok önemli bir oyuncu.Karayılan Asamoah buraya Gelecek
O KADAR...
Seneye de şampiyon olup inşallah cl gruplarında şikeci Juventus'u çekeceğiz
ve hep beraber saplayacağız onlara...
Ben kimseye saldirmamaya herzaman dikkat ederim, cok ters bisey olmadikca öyle bir terbiyesizlik yapmam.Sen de sunu anlamiyorsun: Belki de sen resmi kaynaktan haber gelmeden tam anlamiyla sevinemiyorsun (bunu anlarim), ancak burada cok fazla kisi bos negatiflik yapiyor (olumlu haber verenlere, inananlara saldiriyor) ve bu adamlarin taraftarligini sorgulamak cok dogal.
Sen burada herkesin Galatasarayli oldugunu kanitlamak zorunda degilsin. Kendin iyi bir Galatasarayli ol yeter.