Ya Kenan kardeş dünde teklifimiz gecikmiş doğruysa çıkıp istifa etsinler hemen diyordun şimdi de Kap nerede diyip olumsuz sinerji yaratıyorsun net şekilde bunu kabul et
Dünki lafim, kac zamandir pazarlik yaptigimiz adam icin teklif gecikmis aciklamasi neyin nesidir diye sorgulamakti.
Bunu bu isten sorumlu kisiler aciklamali, yalan ise bunu taraftara anlatmalari lazim dedim.
Aksi halde taraftar yine kandirilmis olur dedim, cünkü ortada tezat bir durum vardi, bizim taraf ne zamandir ugrasiyoruz diyor, karsi taraf teklif cok gec geldi, 24-48 saat arasinda ne yapalim iddiasinda bulunuyor.
Eger sen taraftar olarak, bu sezon kurulan kadro icin kilit öneme sahip oyuncunun transfer sürecinde böyle bir tezatligi sorgulamayacaksan, bu senin bilecegin is.
Ben eger transfer bu sebep ile yatmis olsaydi ve yöneticilerimiz bunun yalan oldugunu taraftara aciklamasalardi, taraftar olarak kendimi bu yönetim tarafindan bir kere daha kandirlmis hissedecektim.
Dünki olay tamamen bundan ibaretti, yazdigim mesajlardada sabit.
Yine KAP konusunda neyi kabul edecegimi anlamis degilim.
Henüz ne KAP sistemi üzerinden, nede yöneticilerin agzindan resmi bir aciklama yok.
Evet mesela Evren Göz iyi bir duyumcu, sabah resmi hesabin verdigi mesajta ince ama bütün bunlara ragmen artik KAP gelsin demenin neresinde bir problem var anlamis degilim.
Bu süreci bu sezon asagi yukari bütün transferlerde yasadik, geldi, bitti, hop su pürüz cikti, su bekleniyor, hemde net duyum ve duyumculara ragmen.
Bu transfer su anda yüzde 99, benim dile getirdigim yüzde biride yapsinlar artik.