Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kimseye saldirmamaya herzaman dikkat ederim, cok ters bisey olmadikca öyle bir terbiyesizlik yapmam.
Bende yüzde yüz geldigine inaniyorum ama duyumcularin söylediklerine körü körüne inanmak zorundada degilim.
Tek istegim bir an önce resmi olarak aciklanmasi, baska bisey degil.
Bunu isteyip beklemekte, gelmedikce tedirgin olmakta hakkim.
Yarin Juventus sampiyonlar ligi listesini acikladiginda ismi yazarsa huzursuzluk artar demektede bisey yok, duyumculara körü körüne inanmamakta da.

Ya Kenan kardeş dünde teklifimiz gecikmiş doğruysa çıkıp istifa etsinler hemen diyordun şimdi de Kap nerede diyip olumsuz sinerji yaratıyorsun net şekilde bunu kabul et

Whatsapp çöktü mü sizde de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben kimseye saldirmamaya herzaman dikkat ederim, cok ters bisey olmadikca öyle bir terbiyesizlik yapmam.
Bende yüzde yüz geldigine inaniyorum ama duyumcularin söylediklerine körü körüne inanmak zorundada degilim.
Tek istegim bir an önce resmi olarak aciklanmasi, baska bisey degil.
Bunu isteyip beklemekte, gelmedikce tedirgin olmakta hakkim.
Yarin Juventus sampiyonlar ligi listesini acikladiginda ismi yazarsa huzursuzluk artar demektede bisey yok, duyumculara körü körüne inanmamakta da.

Evet, ben tolga karaca isimli uyenin Sergen'e saldirmasi uzerine yazdim

Sen de onu savunmaya baslayinca sana da neden tolganin taraftarligini sorguladigimi soyledim

Eger hala anlamiyorsan lutfen bir daha alinti yapma

Hala Juve CL listesi, istersem tedirgin olurum diyorsun -- olma mi dedim?

Muslera

Mariano - Maicon - Denayer - Asamoah

Fernando

Feghouli - N'diaye - Belhanda - Tolga

Gomis
​

Gercekten su tavirlari nasil yapabiliyorsunuz cok merak ediyorum?
Acaba bunlari sanal alemin disindada yapabiliyormusunuz daha da merak ediyorum.
Daha Sampiyonlar ligi listesi ile ilgili Juventus tarafi ile alakali yazmadigimi anlamadigin halde su mesajlara bak.
Önce yazilani anlayin, sonra atar yapin, cünkü komik oluyor.

Ortaya yazdığım yorumu üstüne aldığına göre takım kötü gitse eleştiriye başlayacaksın demek ki çünkü o yorumda senin ismin geçmiyordu. Bak kardeş sen önce şunu anla burası transfer formu kap formu değil. Transfer formu demek şudur insanlar burda olmasını istediği transferleri yazarlar ancak bu o transferlerin olacağı anlamına gelmez. Birde haberi çıkan transferleri duyumcuların muhabirlerin gazetecilerin söylediklerini işaret olarak alırlar bu transfer bitti gibi yorumlar yaparlar. Koskoca Galatasaray resmi hesabı sol kanatı güneş olan sahayı paylaşarak ince mesaj veriyor evren göz gibi sağlamcı muhabir 02.30 da geldi diyor bahar saygılı gibi bugune kadar hiç bir transfer duyumu sekmemiş kişi bayram şekeri diyor bu kadar işaretlerden sonra bizle bu transfer bitti deriz. Sen hala kap da kap diyorsun sana tavsiyem kap gelene kadar girme buraya transfer olmazsa girer bizle eğlenirsin sana yine cevabını veririz biterse biz senle eğleniriz sen bize cevap veremezsin. Ayrıca bu dediklerimi sanal alem dışında da yapabiliyorum. Yazılanı anla diyorsun da kusura bakma ama yazarken ne anlatmak istediğini ifade edemiyorsun. Hadi ben yanlış anladım diyelim şampiyonlar ligi konusunu her alıntı yapanda mı yanlış anladı. Ayrıca bu kadar habere duyumcuya resmi sitenin ince mesajındaki işaretlere inanmayıp juvenin şampiyonlar ligi listesine inanmanda ayrı bir hikaye. Bence bu daha çok komik oluyor.

Aslolan Galatasaray'dır

Yav arkadas, resmi aciklama yok diye endisemizi dile getirdik, edilen laflara bak.
Merak etmeyin, benim endiselenmemle transfer falan yatmaz.

Duyumcuya inanmak normal resmi açıklama beklemek abes olmuş. Sanki biz istemiyoruz bu transferi. Biran önce bitsin rahat nefes alalım hepimiz.

Sükuneti koruyalım renktaşlar çabamızın adı Galatasaray. Asamoah geldi keyfini çıkarın

19:05te geldi geldi. Gelmezse yarın bayram hediyesi olarak açıklanır herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet arkadaşım sen nasıl twitter da yazanlara inanma hakkını kullanıp fikrini paylaşıyorsan bizde resmi açıklama olmadan inanmama hakkımızı kullanıp yorum yapıyoruz. Transferi biz de yapmıyoruz ama kimin foruma girip girmeyeceğine de karışmıyoruz aynı zamanda.

İlk önce transfer formunun mantığını öğren sonra konuş bence az önce uzun bir yazıda transfer formunun mantığını anlattım orayı oku da gel. Ya da git kap formu aç.

Aslolan Galatasaray'dır

Bugün İspanya için de son gün mü transferde ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt