Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole için bonservisi ile 4 Milyon doğru ise takla atarım.

Asamoah 4.7 Milyon Euro

Carole 4.0 Milyon Euro

transfer dersi olur.

Ya Kenan kardeş dünde teklifimiz gecikmiş doğruysa çıkıp istifa etsinler hemen diyordun şimdi de Kap nerede diyip olumsuz sinerji yaratıyorsun net şekilde bunu kabul et
Dünki lafim, kac zamandir pazarlik yaptigimiz adam icin teklif gecikmis aciklamasi neyin nesidir diye sorgulamakti.
Bunu bu isten sorumlu kisiler aciklamali, yalan ise bunu taraftara anlatmalari lazim dedim.
Aksi halde taraftar yine kandirilmis olur dedim, cünkü ortada tezat bir durum vardi, bizim taraf ne zamandir ugrasiyoruz diyor, karsi taraf teklif cok gec geldi, 24-48 saat arasinda ne yapalim iddiasinda bulunuyor.
Eger sen taraftar olarak, bu sezon kurulan kadro icin kilit öneme sahip oyuncunun transfer sürecinde böyle bir tezatligi sorgulamayacaksan, bu senin bilecegin is.
Ben eger transfer bu sebep ile yatmis olsaydi ve yöneticilerimiz bunun yalan oldugunu taraftara aciklamasalardi, taraftar olarak kendimi bu yönetim tarafindan bir kere daha kandirlmis hissedecektim.
Dünki olay tamamen bundan ibaretti, yazdigim mesajlardada sabit.
Yine KAP konusunda neyi kabul edecegimi anlamis degilim.
Henüz ne KAP sistemi üzerinden, nede yöneticilerin agzindan resmi bir aciklama yok.
Evet mesela Evren Göz iyi bir duyumcu, sabah resmi hesabin verdigi mesajta ince ama bütün bunlara ragmen artik KAP gelsin demenin neresinde bir problem var anlamis degilim.
Bu süreci bu sezon asagi yukari bütün transferlerde yasadik, geldi, bitti, hop su pürüz cikti, su bekleniyor, hemde net duyum ve duyumculara ragmen.
Bu transfer su anda yüzde 99, benim dile getirdigim yüzde biride yapsinlar artik.

İlk önce transfer formunun mantığını öğren sonra konuş bence az önce uzun bir yazıda transfer formunun mantığını anlattım orayı oku da gel. Ya da git kap formu aç.

Aslolan Galatasaray'dır

Sen önce insanların fikirlerine saygı duymayı öğren. Kaç senedir buraya yazarım ilk defa biri bana bu şekilde hitap ediyor.
Senin birini burdan kovma yada yol gösterme gibi bir yetkin yok kusura bakma.
Yazdığından hiçbirşey anlaşılmıyor ayrıca. Birdahaki sefere biraz daha sakin kalmaya çalışırsan belki anlaşılır birşeyler yazabilirsin.

Dünki lafim, kac zamandir pazarlik yaptigimiz adam icin teklif gecikmis aciklamasi neyin nesidir diye sorgulamakti.
Bunu bu isten sorumlu kisiler aciklamali, yalan ise bunu taraftara anlatmalari lazim dedim.
Aksi halde taraftar yine kandirilmis olur dedim, cünkü ortada tezat bir durum vardi, bizim taraf ne zamandir ugrasiyoruz diyor, karsi taraf teklif cok gec geldi, 24-48 saat arasinda ne yapalim iddiasinda bulunuyor.
Eger sen taraftar olarak, bu sezon kurulan kadro icin kilit öneme sahip oyuncunun transfer sürecinde böyle bir tezatligi sorgulamayacaksan, bu senin bilecegin is.
Ben eger transfer bu sebep ile yatmis olsaydi ve yöneticilerimiz bunun yalan oldugunu taraftara aciklamasalardi, taraftar olarak kendimi bu yönetim tarafindan bir kere daha kandirlmis hissedecektim.
Henüz ne KAP sistemi üzerinden, nede yöneticilerin agzindan resmi bir aciklama yok.
Evet mesela Evren Göz iyi bir duyumcu, sabah resmi hesabin verdigi mesajta ince ama bütün bunlara ragmen artik KAP gelsin demenin neresinde bir problem var anlamis degilim.
Bu süreci bu sezon asagi yukari bütün transferlerde yasadik, geldi, bitti, hop su pürüz cikti, su bekleniyor, hemde net duyum ve duyumculara ragmen.
Bu transfer su anda yüzde 99, benim dile getirdigim yüzde biride yapsinlar artik.
Bak canım kardesim
Şu olay KAP la es değerdir benim gözümde
Galatasaray SK sur Twitter : "Gunaydın #Galatasaray Ailesi ☀️😉 https://t.co/NijnhX0ItX"

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen önce insanların fikirlerine saygı duymayı öğren. Kaç senedir buraya yazarım ilk defa biri bana bu şekilde hitap ediyor.
Senin birini burdan kovma yada yol gösterme gibi bir yetkin yok kusura bakma.
Yazdığından hiçbirşey anlaşılmıyor ayrıca. Birdahaki sefere biraz daha sakin kalmaya çalışırsan belki anlaşılır birşeyler yazabilirsin.

Sende dediğim gibi transfer formunun mantığını öğren. Ayrıca kimseyi kovduğum yok sadece seçenek sunuyorum ve her zaman iyi seçenekler sunarım. Sana hitap şeklinde de bir gariplik görmedim gayet saygılı cevap verdiğimi düşünüyorum. Yazdığımdan bir şey anlaşılmıyor diyorsun ancak anlamışsın ki durmadan cevap veriyorsun.

Aslolan Galatasaray'dır

Ortaya yazdığım yorumu üstüne aldığına göre takım kötü gitse eleştiriye başlayacaksın demek ki çünkü o yorumda senin ismin geçmiyordu. Bak kardeş sen önce şunu anla burası transfer formu kap formu değil. Transfer formu demek şudur insanlar burda olmasını istediği transferleri yazarlar ancak bu o transferlerin olacağı anlamına gelmez. Birde haberi çıkan transferleri duyumcuların muhabirlerin gazetecilerin söylediklerini işaret olarak alırlar bu transfer bitti gibi yorumlar yaparlar. Koskoca Galatasaray resmi hesabı sol kanatı güneş olan sahayı paylaşarak ince mesaj veriyor evren göz gibi sağlamcı muhabir 02.30 da geldi diyor bahar saygılı gibi bugune kadar hiç bir transfer duyumu sekmemiş kişi bayram şekeri diyor bu kadar işaretlerden sonra bizle bu transfer bitti deriz. Sen hala kap da kap diyorsun sana tavsiyem kap gelene kadar girme buraya transfer olmazsa girer bizle eğlenirsin sana yine cevabını veririz biterse biz senle eğleniriz sen bize cevap veremezsin. Ayrıca bu dediklerimi sanal alem dışında da yapabiliyorum. Yazılanı anla diyorsun da kusura bakma ama yazarken ne anlatmak istediğini ifade edemiyorsun. Hadi ben yanlış anladım diyelim şampiyonlar ligi konusunu her alıntı yapanda mı yanlış anladı. Ayrıca bu kadar habere duyumcuya resmi sitenin ince mesajındaki işaretlere inanmayıp juvenin şampiyonlar ligi listesine inanmanda ayrı bir hikaye. Bence bu daha çok komik oluyor.

Aslolan Galatasaray'dır
Üstüme alindim, cünkü sen o mesaji direk bana yazmasan bile benide kast ettin.
Takim kötüye gittiginde destek vermeye devam ederim ama yanlislarida dile getiririm.
Bunun zaten böyle olmasi gerektigi kafaniza bir girse.
Bunun disinda blodladigim bölüm gercekten cok sacma olmus.
Transfer Nöbetinin icinde bugüne kadar duyumda oldu, KAP´ta oldu, hersey oldu, olmasida gayet normal.
Ben mesajlarimin hic birinde bu transfere inanmiyorumda demedim zaten, basta sen olmak üzere daha Sampiyonlar ligi listesi ile ilgili yazdigimi mesaji anlamadan bu ithamlarda siz bulundunuz.
Duyumcunun yazdigi benim icin eger saglam ise yüzde doksan dokuzdur ama resmi degildir.
Bir an önce artik resmi aciklama gelse demektede hic bir sorun görmüyorum ben, hele hele sizin gibi taraftarligi sorgulayacak kadar terbiyesizce laflar artik igrenc olmaya basladi.

Tercüman Mert ne paylaştı renktaşlar ???

2ea0f961966ed7e5fe32a050dfd00b94.jpg

Bunu

Ya kardeşim sen çıkmış bir elin İtalyanın strateji için söylediği laf için açıklama bekliyorsun. Farz et ki yalanladılar adamı bu sefer adam daha da cazgırlaşmaayacak mı beni küçük düşürdüler yalancı ettiler medyaya diye. Hadi onu da geç bu adam kim bilir ne dolambazlıklar yaptılar ona rağmen dün bir sürü kişi açıklama yaptı bir sorun yok dedi duyumcular vs demek ki herifi tenezzül etmiyorlar. Koskoca Galatasaray her açıklama yapanı doğrulamak zorunda mı ya da yalanlamak zorunda mı? Yapma lütfen komik oluyorsun. Ha bu arada o KAP gelince lütfen %250 oran yap tarayıcını öyle oku belki yine bir şey bulursun gözden kaçmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt