Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Collina bizim forumdan kesin adam olumsuz havayı gördü tweet atmış. Abi burada resmen olumsuzlukla beslenen insanlar var. Bazen buraya girince stres topuna dönüyorum. Yapmayın etmeyin hayatınızda her şey 4 4lük mü? Yok kap nerede yok hani ıslak imza görmeden inanmam. Adamın parası banka hesabına yattı mı dekont göndersin falan geçin abi bu işleri bir şekilde yapıyorlar yani

Anlamamakta israr edenlere tekrar söylüyorum, evet burasi transfer nöbeti, resmi aciklama neden hala yapilmadi diye yazmak bu konuda gayet dogal.
Kimsenin cok büyük ihtimal ile biten transferi falan sorguladigi yok.
Ikide bir taraftarliga laf atmayin.
Herkes gelmesini istiyor ama bir an önce artik resmilessin istiyor, olay bundan ibarettir.

Sen de sunu anlamiyorsun: Belki de sen resmi kaynaktan haber gelmeden tam anlamiyla sevinemiyorsun (bunu anlarim), ancak burada cok fazla kisi bos negatiflik yapiyor (olumlu haber verenlere, inananlara saldiriyor) ve bu adamlarin taraftarligini sorgulamak cok dogal.

Sen burada herkesin Galatasarayli oldugunu kanitlamak zorunda degilsin. Kendin iyi bir Galatasarayli ol yeter.

Bu konuda iki mesaj daha attim.
Bugün veya yarin KAP gelmezse Juventusun acikladigi sampiyonlar ligi listesine bakmak lazim diye.
O liste üzerinden KAP gelmese bile biseyler cikarilabilir.
Ya lafi dogru anlayin, yada taraftarligima ikide bir laf atip terbiyesizlesmeyin.

Juve o listede oyuncu bildirince o oyuncuyu satamıyor mu ? Bu kadar habere duyumcuya inanmıyorsun listeye mi inanıyorsun

Aslolan Galatasaray'dır

Aynen eyvah eyvah tudoru nasıl linç ederler ndiayeye belhandaya sövmeler snijdercilerin yeniden doğuşu of ki of düşünmesi bile korkunç

Aslolan Galatasaray'dır
Gercekten su tavirlari nasil yapabiliyorsunuz cok merak ediyorum?
Acaba bunlari sanal alemin disindada yapabiliyormusunuz daha da merak ediyorum.
Daha Sampiyonlar ligi listesi ile ilgili Juventus tarafi ile alakali yazmadigimi anlamadigin halde su mesajlara bak.
Önce yazilani anlayin, sonra atar yapin, cünkü komik oluyor.

Karayılan Asamoah buraya Gelecek

O KADAR...

Seneye de şampiyon olup inşallah cl gruplarında şikeci Juventus'u çekeceğiz

ve hep beraber saplayacağız onlara...

Son düzenleme:
Şu an Carole İspanya'da sağlık kontrolünden geçtiğine göre Asamoah'ın evrak işleriyle uğraşılıyordur. Bundan sonra 8 Eylül'e kadar olabilecek ekstra sürpriz transferleri konuşmak lazım. Mesela yedek kaleci, yedek santrafor belki sol açık gibi..

Juve o listede oyuncu bildirince o oyuncuyu satamıyor mu ? Bu kadar habere duyumcuya inanmıyorsun listeye mi inanıyorsun

Aslolan Galatasaray'dır
Ve yine yazilan lafi anlamama sorunu.
Hayir efendim, o listeye isim yazdilar diye oyuncuyu satamiyor anlamina gelmiyor.
Ama Juventus mal mi satacagi oyuncuyu kulüpler bazinda bu kadar önemli olan bir organisazyonun listesine yazsin diye sorgulamak size bu kadar mi mantik disi geliyor?
Hayret bisey, adam lafi anlamiyor ikide bir laf cakma derdinde.

Sadece kap olunca inanırım diyenler o zaman kap gelene kadar foruma girmeyin sonuçta burası transfer formu transferleri de biz yapmıyoruz haberleri hep birlikte yorumluyoruz bu arada bugune kadar tek bir duyumu sekmeyen bahar saygılı da Demedim mi Asamoah bayram şekerihadi hayırlı uğurlu olsun. Diye yazmış

Aslolan Galatasaray'dır

Evet arkadaşım sen nasıl twitter da yazanlara inanma hakkını kullanıp fikrini paylaşıyorsan bizde resmi açıklama olmadan inanmama hakkımızı kullanıp yorum yapıyoruz. Transferi biz de yapmıyoruz ama kimin foruma girip girmeyeceğine de karışmıyoruz aynı zamanda.

Evren Göz hayırlı olsun dediyse bitmiştir bu neyin stresi adam bu sene 8/8 yaptı garanti olmadan hayırlı olsun demiyor demek ki imzalar var

Dün de ortada fol yok yumurta yokken birileri ortaya çıkmıştı. Sergen'e dün yapılan terbiyesizliktir. Adam kaç tane yerde kaynak varsa buldu paylaştı dün. Ama birileri açıklamaların bölük pörçük kısımlarını alarak olay yarattı. Şimdi de aynısı yapılıyor. Duyumcusundan muhabirine kadar herkes bu iş bitti dedi. Hatta GSK'nın resmi hesabının admini bile bu iş bitti gibisinden paylaşım yaptı. Hala mırın kırın ediyorsunuz. Saçmalamayın.

Son düzenleme:
Sen de sunu anlamiyorsun: Belki de sen resmi kaynaktan haber gelmeden tam anlamiyla sevinemiyorsun (bunu anlarim), ancak burada cok fazla kisi bos negatiflik yapiyor (olumlu haber verenlere, inananlara saldiriyor) ve bu adamlarin taraftarligini sorgulamak cok dogal.

Sen burada herkesin Galatasarayli oldugunu kanitlamak zorunda degilsin. Kendin iyi bir Galatasarayli ol yeter.
Ben kimseye saldirmamaya herzaman dikkat ederim, cok ters bisey olmadikca öyle bir terbiyesizlik yapmam.
Bende yüzde yüz geldigine inaniyorum ama duyumcularin söylediklerine körü körüne inanmak zorundada degilim.
Tek istegim bir an önce resmi olarak aciklanmasi, baska bisey degil.
Bunu isteyip beklemekte, gelmedikce tedirgin olmakta hakkim.
Yarin Juventus sampiyonlar ligi listesini acikladiginda ismi yazarsa huzursuzluk artar demektede bisey yok, duyumculara körü körüne inanmamakta da.

8 eylüle kadar açıklama hakkımız var sakın olun ya. Herşey de olumsuzluk bu ne? Evren göz resmi imza olmadan konuşmaz anlamadınız mi ?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav arkadas, resmi aciklama yok diye endisemizi dile getirdik, edilen laflara bak.
Merak etmeyin, benim endiselenmemle transfer falan yatmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt