Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]
​
[FONT=&quot]Off to....
1f6eb.png
1f914.png
1f609.png
1f44c-1f3fc.png
#takeoff #fr7
1f451.png

[/FONT]

Cenk Tosun'a teklif falan gelmemiş. Yalanmış. İbrahim Seten gelen teklifin belgesini soruyor kimsede ses yok.

kulüpler arasında anlaşıldı ama juventus istediği transferi yapamadığı için açıklanmıyor herhalde.saat 24'e kadar resmi açıklama gelmezse transfer yatmıştır demektir.

Asamoah uçağa binmeden kap gelmez. Belhanda, Fernando , Feghouli hepsi uçağa binince kap geldi. Hatta en yakın örnek Denayer anında kap geldi çünkü adam uçaktaydı ve gece İstanbul'a geldi. Yine Ndiaye içinde hemen kap gelmişti çünkü adam zaten Türkiye'deydi ve anında İstanbul'a geldi.

Yorum yapıyorum çünkü senin yolladığın gönderi beni kapsıyor. Sen resmi açıklama bekleyenlere laf atarak o zaman burayı terkedin diyorsun. Bunu sana ikinciye söylüyorum bu senin karar verebileceğin birşey değil. Sen kimseyi bu şekilde taşlayamazsın. Ben ister beklerim resmi açıklama istersem senin gibi kesin gözüyle bakar yorum yapar tartışırım. Senin yaptığın tartışma değil taş atma. Bunu birdaha yapmazsan zaten gönderilerine yorum yapmam.

Ben insanlara seçenek sunarım yapıp yapmamak onlara kalmış bende yorumlarımda kap diye diretenlere seçenek sundum yaparsın yapmazsın sana kalmış. Kap beklemene itirazım yok itirazım negatif yorum yapıp kap bekleyenlere. Düşümcelerine saygı bekliyorsun ancak bizim düşüncelerimize saygı göstermiyorsun. Bu konu da çok uzadı millet transfer haberlerine yoğunlaşmışken seninle bu kısır tartışmayı sürdüremeyeceğim. Olayı farklı yönlere çekiyorsun bence git kap bekle bak bu da bir seçenek.

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt