Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ki muhabbetin aynısı. Çıktı biri garip bir açıklama yaptı. Burada 3-5 kişi sürekli o yazıyı atıp altına transfer yattı dedi. Aslında adamın geleceği zaten gelen duyumlardan belliydi. Şimdi herkes hayırlı olsun diyor. Bunun yanında bu sene açıklanma sürecinin oyuncunun uçağa binmesi ile ilişkili olunduğu bile bile, yine girip yattı yatacak falan yazıyorsunuz.

Hay asamoah batsın yaw burda insanlar boşuna birbirini kırıyor beyler gelirse iyi olur çok sevinirim gelmezse napalım dünyanın sonu değil ya

Juventus sen kimsin ya

709fa6966b1b4343a3c9211880cc2feb.jpg

TapaTalK

Asamoah'tan başka yabancı transferi olmayacağı bence çok net. Tudor, Linnes ve Rodrigues'i 21 dışına atmayacak. Artık yabancı oyuncu beklemeyin derim.

Kardeş transfer nedir ve nasıl yapılır bir öğren. Kulubüyle 1 yıl sözleşmesi kalmış oyuncuyla kulübün izni olmadan görüşemezsin. İlk haberler eşi gelmiyordu daha sonra da teklif yapıldı juve adam arıyor şeklinde oldu. Kim kimi kandırmış kendi kendine uyduruyorsun. İşsizsin sanırım bir iş bul çalış kardeş kafanı dağıt futbolun keyfine var bu kadar kurma beni de yorma bu arada yaş kaç bunu hakikaten merak ediyorum.

Aslolan Galatasaray'dır
Hani az önce istedigin bölümü istedigin gibi yansitiyorsun olayi var ya, onun üzerine bu mesaj cok güzel olmus.
Simdi canim kardesim, bu transfer sürecinin ilk asamasinda esi istemedi.
Sonra olay döndü oyuncu ok dedi, bu ikinci sürecti, oyuncu ile anlasildi.
Oyuncu ile anlasilmasi bayaga oldu.
Üzerine Cenk Ergün ugrasiyoruz dedi.
Bunlarin üzerine, oyuncunun kulübünden teklif cok geldi, 24 saat icersinde bisey yapamayiz gibi bir iddia geliyor ise ben hop ne oluyor derim.
Cünkü bir tarafta ugrasiyoruz, taaaaa ne zaman yapilmis bir aciklama, bir tarafta teklifin gec geldigi iddiasi.
Bak iddiasi kelimesi, yani o adam onu dedi diye körü körüne inanma degil.
Ugrasmak demek, kulübün oyuncusu ile trasnfer görüsmesi yapmak, pazarlik yapmak demek.
Biz düne kadar böyle biliyorduk öyle degil mi canim kardesim?
Ama dün Juventus tarafindan ne iddia edildi, teklif cok geldi, 24 saat icinde ne yapabiliriz.
Bu iki durum bir birine tamamen ters, yani iki adet miknatizi bir birine tutmak gibi bisey.
Bende dedim ki, Asamoah gelmezse bunun sorumlusu istifa etsin.
Benim derdim oyuncunun gelip gelmemesi degil ama kabul ediyorum bu konuda attigim ilk mesaji sinir ile ortaya attigim icin bu kadar yazdim.
Ancak daha sonra neyi kast ettigimi, yine yönetim tarafindan kandirildik ise bunun sorumlusunun istifa etmesi gerektigini acikladim.
Cünkü ben artik taraftar olarak bu yönetim tarafindan kandirilmak istemiyorum, bugüne kadar yaptiklari rezaletler ve söyledikleri yalanlar yetti yeter oldu.
Ha benim bireysel olarak tepkim yönetimin umrunda degil zaten ama bireysel tepkim senide ilgilendirmez be kardesim.
Hele hele, bunlari alip taraftarligimi sorgulamak haddin degil be kardesim, tek kelime ile terbiyesizlik.
Anlayisin kit oldugu icin bir kez daha yaziyorum.
Yazdiklarimda tek kelime Asamoah gelmeyecek diye bisey yok, sadece ve sadece artik KAP gelsinde kafamiz rahat olsun arzusu var.
Dün Denayer haberleri düstü, tak aciklama geldi mesela.
Yani anlayisi kit olan kardesim, senin dedigin gibi kötü taraftarlik degil, tam aksine takimim icin bu kilit transferin bir an önce resmi olarak tamamlanmasi.
Anlatabildim mi anlayisi kit olan kardesim.
Ha yok burdanda anlamazsan artik bu konuda yazmayalim, buyur gel özelde bunu etraflica konusalim.

Son düzenleme:
Ben insanlara seçenek sunarım yapıp yapmamak onlara kalmış bende yorumlarımda kap diye diretenlere seçenek sundum yaparsın yapmazsın sana kalmış. Kap beklemene itirazım yok itirazım negatif yorum yapıp kap bekleyenlere. Düşümcelerine saygı bekliyorsun ancak bizim düşüncelerimize saygı göstermiyorsun. Bu konu da çok uzadı millet transfer haberlerine yoğunlaşmışken seninle bu kısır tartışmayı sürdüremeyeceğim. Olayı farklı yönlere çekiyorsun bence git kap bekle bak bu da bir seçenek.

Aslolan Galatasaray'dır
Senin anlayamadığın şey zaten seçenek sunma gibi bir pozisyonunun olmaması. Herkes istediği gibi yorum yapar ister beğenirsin ister beğenmezsin. Etkileşim istiyorsan yorum yaparsın laf atmazsın. Ben sana fikrin farklı diye laf atmıyorum sen bana atıyorsun. Ne istersem onu yaparım anlayamadığın bu. Sen seçeneklerini kendine saklamayı öğrenmediğin sürece bu tartışma kapanmayacak evet.

Şu karamsarlığı bırakın 2 tane kuş tüm forumu karıştırıyor hep aynı terane..

Dün ki muhabbetin aynısı. Çıktı biri garip bir açıklama yaptı. Burada 3-5 kişi sürekli o yazıyı atıp altına transfer yattı dedi. Aslında adamın geleceği zaten gelen duyumlardan belliydi. Şimdi herkes hayırlı olsun diyor. Bunun yanında bu sene açıklanma sürecinin oyuncunun uçağa binmesi ile ilişkili olunduğu bile bile, yine girip yattı yatacak falan yazıyorsunuz.
Eger tek kelime yatti yatacak yazdim ise surdan suraya gitmek nasip olmasin.

Kaynak gösterilmeden bilgi paylaşanlar hakkında işlem yapacağım. Bilginize !

madem aldık asamoahı geliş gününü açıklasalar bari

Evren göz neyine güvenerek asamoah hayırlı olsun dedi
Hayırlı olsun dediği bütün transferler oldu güveniyorum hala

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt