Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Asamoah - Denayer - Ribery guzel bir deadline day olurdu
Yap bitir baskanimmmmm
Yap bitir baskanimmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla yardimci olursan sevinirim cimbomla ilgili bir ayrinti varsa aydinlatmani isterim acikcaSI renkdasGördüğünü algılayamıyorsan ben ne yapayım?
Hani az önce istedigin bölümü istedigin gibi yansitiyorsun olayi var ya, onun üzerine bu mesaj cok güzel olmus.Kardeş transfer nedir ve nasıl yapılır bir öğren. Kulubüyle 1 yıl sözleşmesi kalmış oyuncuyla kulübün izni olmadan görüşemezsin. İlk haberler eşi gelmiyordu daha sonra da teklif yapıldı juve adam arıyor şeklinde oldu. Kim kimi kandırmış kendi kendine uyduruyorsun. İşsizsin sanırım bir iş bul çalış kardeş kafanı dağıt futbolun keyfine var bu kadar kurma beni de yorma bu arada yaş kaç bunu hakikaten merak ediyorum.
Aslolan Galatasaray'dır
Gianluca Di MarzioVerifizierter Account @DiMarzio MehrSenin anlayamadığın şey zaten seçenek sunma gibi bir pozisyonunun olmaması. Herkes istediği gibi yorum yapar ister beğenirsin ister beğenmezsin. Etkileşim istiyorsan yorum yaparsın laf atmazsın. Ben sana fikrin farklı diye laf atmıyorum sen bana atıyorsun. Ne istersem onu yaparım anlayamadığın bu. Sen seçeneklerini kendine saklamayı öğrenmediğin sürece bu tartışma kapanmayacak evet.Ben insanlara seçenek sunarım yapıp yapmamak onlara kalmış bende yorumlarımda kap diye diretenlere seçenek sundum yaparsın yapmazsın sana kalmış. Kap beklemene itirazım yok itirazım negatif yorum yapıp kap bekleyenlere. Düşümcelerine saygı bekliyorsun ancak bizim düşüncelerimize saygı göstermiyorsun. Bu konu da çok uzadı millet transfer haberlerine yoğunlaşmışken seninle bu kısır tartışmayı sürdüremeyeceğim. Olayı farklı yönlere çekiyorsun bence git kap bekle bak bu da bir seçenek.
Aslolan Galatasaray'dır
Eger tek kelime yatti yatacak yazdim ise surdan suraya gitmek nasip olmasin.Dün ki muhabbetin aynısı. Çıktı biri garip bir açıklama yaptı. Burada 3-5 kişi sürekli o yazıyı atıp altına transfer yattı dedi. Aslında adamın geleceği zaten gelen duyumlardan belliydi. Şimdi herkes hayırlı olsun diyor. Bunun yanında bu sene açıklanma sürecinin oyuncunun uçağa binmesi ile ilişkili olunduğu bile bile, yine girip yattı yatacak falan yazıyorsunuz.
Bunu üzerime almam mi gerekiyor, yanlis anlayip Hamza arkadasta oldugu gibi bir birimize kirici olmayalim.Şu karamsarlığı bırakın 2 tane kuş tüm forumu karıştırıyor hep aynı terane..
Evren göz neyine güvenerek asamoah hayırlı olsun dedi
Hayırlı olsun dediği bütün transferler oldu güveniyorum hala
TapaTalK
Bunu üzerime almam mi gerekiyor, yanlis anlayip Hamza arkadasta oldugu gibi bir birimize kirici olmayalim.