Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah olayida feghuili olayi gibi
sonucta pazardan kilot almacaklar, yada manavdan hiyar.. bunun prosuduru bir gunde surebilir, 2 haftada.

Asamoah gelmek istiyor ama bu juventus bizim guclenmemizi istemiyor galiba :D az cekmediler bizden..

Yav ondan sonra sert yapınca uyarı veya cezayı biz alıyoruz. Lütfen şu ortalığı karıştırmaya çalışanları konudan atın veya ceza verin. Transfer döneminin başından beri aynı nane ama yeter yav. Şurda 2 sohbet edeceğiz keyifle, içine sıçıyorlar.

Galatasaray & Juventus & Asamoah el sıkıştı ancak Spinazzola'yı bırakmıyor Atalanta.. Şuanda italya basını 2 oyuncu da kaldığını belirtiyor
DIkU40SXcAAXxNi.jpg:large

Insallah dogru degildir, ben maalesef pek ümütli degilim, italyanlar cok sahtekar adamlardir. Okey verip, son anda Transferi iptal etmisler belki
dünkü haberi geçmişler.yeni değil

Burada bir şey paylaşmadan önce tarihine bakıp paylasirsaniz daha iyi olur ortalığı karıştırmaya gerek yok

TT

Her mesajında terbiyesiz diye milleti itham eden sensin bence sen biraz terbiyeli ol. Ve şu tartışma kültürünü öğren. Dediklerimden hiç bir şey anlamadığın halde anlayışı kıt diye hakaretlere başlamışsın bir sonraki aşama küfürlere de başlarsın sanırım. Bak kardeş sana nasihat yolda gördüğünde önünü ilikleyeceğin kişilerle nasıl konuşulması gerektiğini öğren ilk önce. Dediklerimden de tek doğru şey anlamayan birine de laf anlatmak beni benden alıyor. Git kap bekle dur. Mümkünse bu tartışmayı uzatma.

Aslolan Galatasaray'dır
Ben kimseye kolay kolay küfür etmem.
Yazdigim mesajlari anlamayana anlayisi kit, taraftarligimi sorgulayana terbiyesiz derim.
Bugüne kadar cok sükür yolda yürürken kimse icin önümü ilikleyecek vaziyete sokmadim kendimi.
Senin dedigin tek bisey var, Asamoha konusunda hala aciklanmadigi icin tedirgin olanlarin taraftarligina bilmem ne, sunu yazmayin, forumdan gidin, transfer nöbetine girmeyin.
Bunlarin hic birisi senin haddine degil.
Edit: Huzursuzlugumu arttiran dün Denayer haberleri düstükten sonra aciklama oldu.

Son düzenleme:
juventus bırakmaycagı oyuncu için 4,8 milyona anlaşmaz.az mantık ya

Ribery nin uçağı buraya inse keşke ✈️✈️✈️✈️

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya şu bugün açıklanmazsa safsatasını bırakın. Bugün Turkiye'ye gelmiyorsa kap gelmez hala şu küçük kafanız almıyor mu. Gelir gelmez bilemem ama bugün gelmezse ıs olmaz diyenler artniyetli

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ulan ne insanlar var. Hala gelmedi kap gelsin öyle inanırım. Arkadaşım burası transfer forumu millet tabii ki bekleyecek, inanacak. Madem bu kadar skeptiksin git KAP'a gir gelme foruma. forumu karıştırmaya geliyorsunuz.

Galatasaray'ın takımdan ayrılan Luis Cavanda'nın yerine bonservisi elinde olan Anthony Vanden Borre ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Perşembe gününün en ilginç haberini Belçika'nın HNL gazetesi yaptı... iddiaya göre geçen sezonu Kongo DR'nin Mazembe takımında tamamlayan ve bonservisi elinde Anthony Vanden Borre, Galatasaray'a geliyor.

Galatasaray'ın takımdan ayrılan Luis Cavanda'nın yerine bonservisi elinde olan Anthony Vanden Borre ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

TürkFutbol

Yine ortam olumsuza dönmüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben kimseye kolay kolay küfür etmem.
Yazdigim mesajlari anlamayana anlayisi kit, taraftarligimi sorgulayana terbiyesiz derim.
Bugüne kadar cok sükür yolda yürürken kimse icin önümü ilikleyecek vaziyete sokmadim kendimi.
Senin dedigin tek bisey var, Asamoha konusunda hala aciklanmadigi icin tedirgin olanlarin taraftarligina bilmem ne, sunu yazmayin, forumdan gidin, transfer nöbetine girmeyin.
Bunlarin hic birisi senin haddine degil.
Edit: Huzursuzlugumu arttiran dün Denayer haberleri düstükten sonra aciklama oldu.
Lütfen artık konuyu kapayın veya özelden tartışmanıza devam edin.

Senin anlayamadığın şey zaten seçenek sunma gibi bir pozisyonunun olmaması. Herkes istediği gibi yorum yapar ister beğenirsin ister beğenmezsin. Etkileşim istiyorsan yorum yaparsın laf atmazsın. Ben sana fikrin farklı diye laf atmıyorum sen bana atıyorsun. Ne istersem onu yaparım anlayamadığın bu. Sen seçeneklerini kendine saklamayı öğrenmediğin sürece bu tartışma kapanmayacak evet.

Transfer formunun ne olduğunu öğren sonra aynanın karşısında bunu kendine tekrar et yine olmadı bir defter al öğrenene kadar yaz. O da mı olmadı gel buraya sana yine seçenekler sunarım merak etme. Bu kadar da kasma burası transfer formu kap formu değil.

Aslolan Galatasaray'dır

Yav gelir gelmez dünyanın sonumu taş gibi takımız moral bozmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt