Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4_VandenBorre_C.THIRION_mars-2017_DSC_0074-2-1100x715.jpg

Ilginc olanida, duyumculara güvenen bu arkadas, dün denayer duyumcular tarafindan yazildiktan kisa bir süre sonra aciklanmasina ragmen, duyumcularin asamoah konusunda o kadar net yazmalarina ragmen hala daha aciklanmadigi icin endiselenmemize laf cakiyor.
Insallah Asamoah aciklandigi zamanda laf cakicak, biz yas tutacagiz ya onun gözünde.

Ondan çok sevineceğim kesin. Olmazsa da ondan çok üzüleceğim.

Lan amma sıktınız be, olumsuz haber gelsin diye pusuda bekliyorsunuz resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana guvenin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaç saattir ortalığı karıştıran adam kulübü basıyor bide ne işlere kaldık insan gerçekten hayret ediyor. Biladerim ne boş yapıyon bee tamam git ötede bekle Kap bekliceksen uzatma daha fazla kapat konuyu.

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yürüyün gidin lan artik basimdan, daha yazilani okuyup anlamaktan aciz olan adamlar gelmis rajon agizlari ile yazip yazip duruyor.
Ne yazip yazmayacagimi kimseye soracak degilim.
Bir derdiniz var ise artik bu konuda daha fazla bos yapmayin, özelden yazin delikanliysaniz.

Şaka maka tinercilerden falan da ses yok. Bunlar hani Cenk'i satıyordu :asd22:

Yürüyün gidin lan artik basimdan, daha yazilani okuyup anlamaktan aciz olan adamlar gelmis rajon agizlari ile yazip yazip duruyor.
Ne yazip yazmayacagimi kimseye soracak degilim.
Bir derdiniz var ise artik bu konuda daha fazla bos yapmayin, özelden yazin delikanliysaniz.
Tamam yeterince güldük aman aman ne postacıymışsın be delikanlı sakin ol tamam gittik başından sus hade.

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tinercilerin ersan gülüm dembaba ve atınç hamlelerinden sonra cenk'i 20 milyona kitlediklerini duysam inanırım .
cenk gibi gerzeğin premier ligle adının geçmesi bile başarıdır

Son düzenleme:
Kenan anlama sikintin mi var? Bak sana ne demisim:

" resmi kaynaktan haber gelmeden tam anlamiyla sevinemiyorsun (bunu anlarim)"

Tedirginligini anliyorum zaten. Sadece bazilari tedirginlik bahanesiyle olumlu insanlara saldiriyor, guzel haber verenlerin uzerine gidiyor (bkz. tolga denen uyenin Sergen'e satasmasi). Bunlari savunma tedirginlik adina dedim. Bunun adi "GRIEF TROLLING".

Bunu yapanin taraftarligini elbet sorgularim. Seninkini bir kez bile sorgulamadim. Ancak hala kendini savunmaya calisman bana bir atasozunu animsatiyor:

Yarasi olan gocunur.

Ya Hamza işine bak.Benim kimseye sataştığım yok.Sıfır bilgiyle burada umut tacirliği yapılıyor.10 yaşında mısınız transfer işinin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsunuz herhalde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt