Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SIFIR bilgiyle mi

Sergen rtasim da, Kagan Koc rtasim da gosteriyor kaynaklari birer birer

Evren Goz, Twitter hesabi, Gokhan Dinc, Ibrahim Seten, NTVspor ve su an aklima gelmeyen digerleri...

Sergen'e satasmadin mi, "Nereden biliyosun gelecegini" diye

Bu saydığın adamlar yönetici değil her dedikleri doğru çıkmıyor.Güveniyoruz inanıyoruz ama yüzde yüz doğru diyemeyiz.Ayrıca Sergen yönetici değilse ya da tanıdığı yoksa bilemez.Ondan gelecek ya da gelmeyecek dememeli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

denayerin bonservisi 7-8 milyon civarında.iyi oynarsa sene sonu alırız

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City ile oyuncunun geçici transferi için anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City FC ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 210.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ile kiralama süresi içerisinde Türkiye'deki imaj hakları için 290.000 Euro olmak üzere toplam 500.00 Euro ödenecektir. Futbolcuya ise 2017-2018 futbol sezonu için 1.359.000 Euro sabit transfer ücreti ve takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 4.000 EUR prim ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nekadar nankor taraftarimiz varmis kac yildir gelen 2 cakiyo giden 5 cakiyodu unuttular heralde su yoklukta iyi oyuncular aldik birde begenmiyolar.gidin storlara forma alin sonra konusun yok basari gelmiyosa buyurun elestirin asamoahi bile elestirenleri gordum yuh artik duyanda barcayiz realiz sanar

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidin yüzünüzü yıkayın öyle gelin.

Rahatsız mısınız nesiniz anlamadım en kötü 1 hafta içerisinde iyi kötü anlaşılır bu kadar strese gerek yok.

5 dk mola.

Seyimde mi değil ama bu kadroda kadikoyde galibiyet almazsa bi 10 20 sene umudumuzu keselim ama şampiyonluk artık kesin:))

Şampiyonluk için erken konuşmayalım (keza Kadıköy galibiyeti için de) Her 2 si de ve tersi de mümkün bana göre.

Tek hedef şampiyonluk olmalı ve şampiyon olursak FB maçının kazanılması, güzel pastanın üstüne sadece krema olur.

Şampiyonluğa giden yolda oyuncu kalitesi sadece bir araç. Bu aracın hedefe varması için onlarca ilave etken sayabilirim. Şu an oyuncu kalitesi açısından iyi durumda olsak bile, Asamoah'ın da bitmesini bekleyelim. Teknik direktör performansı açısından ben bir çoğunuzdan olumlu düşünüyorum. Şu ana dek aldığımız oyuncu yapısı ve oynadığımız oyun taktiksel birçok deha içeriyor. Bunu Tudor'a artı yazarım.

Şampiyonluğa giden bu yolda en büyük eksiğimiz oyunu rakip yarı sahaya yıkamamak gibi görünüyor. Bunu artacak takım uyumu ile aşabilecek miyiz? Bunu zaman gösterecek.

İkili tartışmaları ve konu dışı mevzuları uzatmayalım lütfen

042c8812ce3bdff07be2486d410e3ab0.png

?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah gelirse ve sol önde oynarsa daha etkili olabilir gibi.

-------------Fernando---------
Feghouli-N'Diaye-Belhanda-Asamoah

Gelsin de bir... En büyük derdimiz sol bek mi, sol ön mü tartışması olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt