Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,
Asomoah ile ilgili olumsuz bir gelişme mi var ?
Dün ve bugünkü haberler bittiği yönündeydi.

forumun girişine asamoah olmadı diyin de artık nöbete giren kafa ütülemesin

Şu sıralar bir kap bekliyorum neden bilmiyorum ama sanki bişeyler olacak!

Alexis Sanchez bu sezon kariyerinin en kötü sezonunu geçirebilir. Gönülsüz köpekle ava gidilmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geldi yine kahpe eylül

Alpaslan Dikmen...

O zaman resmileşmedem hayırlı olsun demeyecek.Ya da dediyse çıkacak bugün şöyle böyle diyecek.Ortalıkta yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E der inanma o zaman işine gelmiyorsa. Aklın var resmi açıklama olmadan inanmak istemiyorsan takipte etmeyeceksin demek ki süreç hoşuna gidiyor işine gelmeyince söveyim diyorsun ilkel bir davranış şekli doğrusu.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pitonu_4119.jpg

G.Dinç : F.bahçe kabuk değiştiriyor. Tabii ki.ç...
Yerlerde sürünenler kabuk değiştirir..

E der inanma o zaman işine gelmiyorsa. Aklın var resmi açıklama olmadan inanmak istemiyorsan takipte etmeyeceksin demek ki süreç hoşuna gidiyor işine gelmeyince söveyim diyorsun ilkel bir davranış şekli doğrusu.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim inanıp inanmamamla ne alakası var.Asamoah gelmezse patladı adam.Kimse inanmaz artık.Gelirse de kral olur.Çünkü ne Ali Naci ortalıkta ne de Nevzat.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu Juve'nin CL kadrosuna Asamoah'ı yazma durumu belirgin olacak transfer döneminin sonuna kadar beklemenin bir mantığı yok. Yazdılarsa kalacaktır.

Ön protokol falan deniyordu varsa FIFA'ya taşıyalım birşey çıkmasa da uğraşsınlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt