Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula bir ters bir düz gidiyor ben yatıyorum gelceğine inandım gelmezse ayıp ederler

samiri (adı böyle bişeydi) alak bari ya.

serefsiz atalanta sanki spinazzolayla şampiyon olacan ulan gasperini iyi adamsin ama bossun

abv asamoah

Hayatımda gördüğüm en kötü Deadline günlerinden biri oldu. Bizim açımızdan ise oldukça iyiydi.

enseyi karartmaya amma meyillisiniz ha. asamoah bitti. zaten şu dakikaya kadar her şey olumluydu. olumsuz bir şey olsa elimizdeki tek yedek sol beki son dakika kiralar mıydık

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Feghouli için günlerce beklediniz burada ne yorumlar yapıldı. Kaç kayıp verildi bir hatırlayın :D
Asamoah içinde aynı süreci yaşıyoruz illaki bir şeyler olacak iyi yada kötü. Gelirse süper olacak, benim düşüncemde 2,3 gün içinde bu işin biteceği yönünde.
Ancak gelmezse dünyanın sonu değil taş gibi takım olduk zaten. 8 Eylül'e kadar ikinci bir plan yapılır eksik bir şekilde giderilir.

babel zu newcastle diyolar

edit: fake

emre utkucan marceloyu keşfedip alak dedi mi acab

abv asamoah

Herkese iyi bayramlar ve iyi geceler. Yarın belli olur muhtemelen. Olursa güzel olur olmazsa da bir çaresine bakacağız artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

J.Tavares e paramız yeter mi acaba ters bir durum olursa.

Hocam olay nedir asamoah konusunda?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün önce Juventus Ceosu Spinazzolayı Atalantanın vermeyeceğini açıkladı.Haftalardır eğer sol tarafa oyuncu alınırsa Asamoaha izin vereceklerini söylüyordu Juventus.Ümitsizliğe düştük.Sonra gece yarısı Evren Göz Asamoah hayırlı olsun dedi rahatladık.Sabah da Galatasaray resmi twitter hesabı subliminal bi fotoğraf ve twit attı.Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadının fotoğrafı olan bi twit.Fotoğrafta sadece sol bek bölgesi güneşli ve güneş emojisi ve göz kırpma emojisi var twitte.İyice rahatladık ama bugün İtalyan basını hep olumsuz konuştu.Tekrar strese girdik iyi haber bekliyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rahat olun black mamba gelir. Ama atalanta camiasını kenara yazdım. Büllükleri büzüşeciseler...

Dün önce Juventus Ceosu Spinazzolayı Atalantanın vermeyeceğini açıkladı.Haftalardır eğer sol tarafa oyuncu alınırsa Asamoaha izin vereceklerini söylüyordu Juventus.Ümitsizliğe düştük.Sonra gece yarısı Evren Göz Asamoah hayırlı olsun dedi rahatladık.Sabah da Galatasaray resmi twitter hesabı subliminal bi fotoğraf ve twit attı.Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadının fotoğrafı olan bi twit.Fotoğrafta sadece sol bek bölgesi güneşli ve güneş emojisi ve göz kırpma emojisi var twitte.İyice rahatladık ama bugün İtalyan basını hep olumsuz konuştu.Tekrar strese girdik iyi haber bekliyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağol hocam

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt