Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIlr8-hXkAAxuHh.jpg:large

Nerdeeen nereye ?
Kimleer kimlerle beraber şimdi?

resized_118f4-2353_eng_picture_20170825_12886523_12886516.jpg

Hani bu Josef 12mye gidiyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli maç aralarını hiç sevmiyorum yav ne güzel Galatasaray'ı izleyecektik haftasonu.

Yarın gün içinde olumlu veya olumsuz gelişme olacaktır Asamoah konusunda.
Şampiyonlar ligi kadro bildirimi yarın gece 01:00a kadarmış.

Keske ozelden soyleseydiniz, pek profesyonelce olmadi boyle yapmak

Ben "raporla" tusuna basinca bana bir cevap/geri donus gelmediginden her raporun okundugunu dusunmuyordum

Iyi forumlar

Her rapor okunur ve gereği yapılır. Alınacak karar üye profilleri, geçmiş sabıkalar vs göz önünde bulundurularak verilir.

Eğer özel bir ifade ileteceksen mavi renklilerden birini seçip ona pm iletip geri dönüş almış olursun.

Harbi son 2 senedeki takımı ve şimdiki takımı düşününce üstüne başkan Dursun olunca bir an rüya gibi geliyor.

Bu yaz dönemi acayip bir forvet hareketliliği oldu deli gibi forvet oyuncusu döndü piyasada.

Türkiye'de de böyle hemen her takımda isimli golcüler var.

Asamoah ile ilgili olumsuz haber yapanların alayı Galayasaray görünümlü Fenerli ve Bjkliler. Ama bizimkiler nasıl bir Psikolojiye bürünmüşse.. Koskoca NtvSpor, Evren, İbrahim ve Gs Yöneticisi haber veriyor son dakika geçiyor transfer bitti diyor siz hala daha yok efendim şu olmuş, yok efendim bu olmuş. İnanmayın kardeşim adamlar korkularından ne yapacaklarını şaşırmış. Hayvan gibi ŞL TAKIMI kurmuşsun burda hala daha neleri tartışıyoruz ya. Tövbe tövbe

Ntvspor da Asamoah transferinin gecikmesinin sebebini Spinazzola'ya bağladı az önce, problem çözülmeye çalışıyormuş.

Bizim de Carole'yi göndermemizden anlaşıldığı üzere dün gece Asamoah'ı almaya kesin gözüyle bakıyorduk. Muhtemelen Juventus da Spinazzola'yı alacağına kesin gözüyle bakıyordu ki bizimle prensip anlaşmasına vardı.

Ancak bugün itibariyle işler değişti. Eğer yarın bu transfer tamamlanmazsa belli ki Juve vazgeçti. Çünkü sorun pazarlık değil, o aşamayı dün geçtik .Zaten yarın şampiyonlar ligi için kadrolar bildirilecek, her şey belli olur.

Bize gelince sol bek almak elzem hale geldi. Fena bir bütce ayırmadık. Çabucak alternatiflere yönelmemiz gerek. Mesela en kötü Siqueira'yı alabiliriz, Atletico'da oynamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt