Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin hangi telefon ile mesaj gönderdiği kimi alakadar eder?

Eğitim şart

Gaitan gelirse Linnes tribüne gönderilecek, bu performansıyla tribune gondermek takım içi dengeleri bozar. Boşa gaitan deyip durmayın. Asamoah gelsin yeter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ispanyada saat 5. Yani 7 saat kaldi. Bu 7 saat icinde Arda gitti gitti, gitmedi bize geliyor demektir !! :(

Büyüye inanan biri gibi duruyosun ne yazk ki kaale alamıycam seni brocum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dini konularda inanıp inanmamak senin sorunun lakin dinde büyü yoktur diye bir cümle kurarsan karşındaki seni cehaletle suçlamakta haklı olur, çünkü dinde büyü net olarak vardır, tekrar diyorum dini tercihin seni ilgilendirir ancak dinde net olarak büyü varken sen dini bilgim iyidir dinde büyü yok gibi bir cümle kurarsan kendini cahil konumuna düşürürsün, sana tavsiyem bilmediğin konularda yorum yapma, aşağılamak için demiyorum seni, sadece ileride böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan kötü konumlara düşersin ben insani olarak uyarıyorum sadece.

Son düzenleme:
Arda'yı ucuza alabiliyorsak alalım ya yedek kalsın biraz akıllansın, onun dışında ben Volkan Şen'i çok istiyorum yedeğe.

Muslera,Denayer,Maicon,Mariano,Asamoah*,Linnes,Fernando,Ndiaye,Rodriguez,Belhanda,Gomis,Feghouli

12 yabancı ediyo Dong'la De Jong'u yollarsak 2 yabancı hakkımız daha var.Artık maç kadroları 21 kişi olduğu için 7 yerli+3 tane yedekte yabancı bulundururuz sıkıntı olmaz.

Büyü geldi mi

akademi stajı ve mahkemede olacak stajlar yetkinlik kazandıracaktır şüphesiz, savcılık düşünüyorum esasen piyasadaki davaların %70i FETÖ terörü üzerine yani yargıdan ve ülkeden bu pisliklerin etkilerini temizlemek öncelikli, mahkemede geçirdiğim staj süresinde az çok yetkinliğim var bu konuda, daha önceden de üniversitede iken avukat yanında mesleği öğrenmek babında yaz aylarında bulunmuştum.Yeterli midir tabi ki değil, insan kendini sürekli geliştirmeli.Hem akademik hem insan psikolojisi bakımından.
Sınav ve mülakattan geçersek Neler olur sonrasını Allah bilir ama hakkımızda Hayırlısı olur inşallah.

Sanırım bu kara verilmeden evvelde bu konu gündeme gelmiş..

O zaman Hayırlısı olsun...

DIpn3GjVwAAHYHR.jpg

kadroya almislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt