Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve nin asa yı CL listesine alması transfer açısından bizi bağlamaz ( Çünkü, bizim asa nın avrupa da oynaması yada oynamaması gibi bir derdimiz yok bu sene için ) ama; endişe yaratan mesele, Juve gitmesine ihtimal verebileceği bir oyuncu için listeden 1 kişilik kontenjanı neden heba etsin meselesi..

UEFA kısa zamanda bu CL listesinde güncellemeye veya transfer dönemi bitmeyen bölgelere satışı yapılan oyuncunun yerine başka bir oyuncu yazabilme imkanı veriyor mu ? merak ettim şimdi..

Bende den ekledim..

Yahu transfer dönemi ab için bitti.. bizde dr gunler var..

Juve spinizolayi alamadi..asamoah i neden bıraksın..

Olmadi besbelli ...

Asamoah olmadi ..aglamaya gerek yok
aynı mantıkla gidersek biz asamoah'ı almadıysak neden eldeki 2 beki son dakikada yolladık. takımda şuan yedek bek kalmadı

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaitan'ı atletico yollayabilirmiş zaten oyuncu benfica'ya dönmek istiyomuş hayal kuruyoruz :) Asamoah gelsin de Gaitan-Moura vs olursa bonusu olur

Yav kendi kendinize çıkartmışsınız Gaitan'ı :D yarın forumu takip eden haber kaynaklarında yazmaya başlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala hayretler icindeyim; Hergun kizip bagirdigimiz, hakaret seviyesinde elestirdigimiz yonetim muthis bir kadro kurdu, kuruyor..

Belki bazi bonservis ucretleri (ornek Belhanda ve Ndiaye) elestirilebilir, ama aldiklari ve alacaklari her adam dogru adam.. Tam isabet ..

Ustelik kadro revizyonunu da gayet guzel yapiyorlar; Gidenler oldu.. Ama Carole ve Cavanda satislari (kiralik da olsa) son derece dogru.

Asamoah ve Gaitan da olursa rakiplere cidden aciyacagim artik.. :)))

Daha gelmedi mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol Arena‏Onaylanmış hesap @futbolarena 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
ÖZEL - Galatasaray'ın yeni transferi Jason Denayer, fizik kondisyon testini geçemedi. Belçikalı oyuncu için özel program hazırlandı.

eved beyler sergenin yokluğunda nöbette akışı sağlayacak babayiğid kim olacak bu görev için en önemli adayım Abv Kaan reys

asamoya ne oldu gencler

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Aslında keşke bir süre avukatlık yapsaydında, celsede karşında duranların psikolojisi hakkında biraz tecrüben olurdu diyorum, kendi kendime..
akademi stajı ve mahkemede olacak stajlar yetkinlik kazandıracaktır şüphesiz, savcılık düşünüyorum esasen piyasadaki davaların %70i FETÖ terörü üzerine yani yargıdan ve ülkeden bu pisliklerin etkilerini temizlemek öncelikli, mahkemede geçirdiğim staj süresinde az çok yetkinliğim var bu konuda, daha önceden de üniversitede iken avukat yanında mesleği öğrenmek babında yaz aylarında bulunmuştum.Yeterli midir tabi ki değil, insan kendini sürekli geliştirmeli.Hem akademik hem insan psikolojisi bakımından.
Sınav ve mülakattan geçersek Neler olur sonrasını Allah bilir ama hakkımızda Hayırlısı olur inşallah.

eved beyler sergenin yokluğunda nöbette akışı sağlayacak babayiğid kim olacak bu görev için en önemli adayım Abv Kaan reys

Haberleri yapıştırın çevireyim. Almanca, İngilizce ve fransızca sorun olmaz. İtalyanca yok ama :asd: Tek sıkıntı orda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt