Burak KARATAŞ1
Kırmızı Üye
- 19 Temmuz 2017
- 1.091
- 0
- 336
Asamoah geldi, Gaitan kaldı abi? Ne yaptınız ya 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafan mi iyi ? Sadece 2 bekle mi devre arasına gireceksin. Mariano ve linnes . Ha de ki başkası alınacak anlarım ama 2 bekle sezona girmeyi düşünüyorsan büyük sacmalamissinAsamoah olmuyor anlaşılan...
Linnes devre arasina kadar idare eder ondan sonra Allah kerim
aynı mantıkla gidersek biz asamoah'ı almadıysak neden eldeki 2 beki son dakikada yolladık. takımda şuan yedek bek kalmadıBende den ekledim..
Yahu transfer dönemi ab için bitti.. bizde dr gunler var..
Juve spinizolayi alamadi..asamoah i neden bıraksın..
Olmadi besbelli ...
Asamoah olmadi ..aglamaya gerek yok
Tenhada sal gitsin hocamİçimde kötü bir his var beyler(
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Büyüye inanan biri gibi duruyosun ne yazk ki kaale alamıycam seni brocum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Felak Suresini aç oku bir de münafık kelimesinin anlamını öğren. Son olarak bilmediğin konularda ahkam kesme.
Aslolan Galatasaray'dır
Gaitan'ı atletico yollayabilirmiş zaten oyuncu benfica'ya dönmek istiyomuş hayal kuruyoruzAsamoah gelsin de Gaitan-Moura vs olursa bonusu olur
akademi stajı ve mahkemede olacak stajlar yetkinlik kazandıracaktır şüphesiz, savcılık düşünüyorum esasen piyasadaki davaların %70i FETÖ terörü üzerine yani yargıdan ve ülkeden bu pisliklerin etkilerini temizlemek öncelikli, mahkemede geçirdiğim staj süresinde az çok yetkinliğim var bu konuda, daha önceden de üniversitede iken avukat yanında mesleği öğrenmek babında yaz aylarında bulunmuştum.Yeterli midir tabi ki değil, insan kendini sürekli geliştirmeli.Hem akademik hem insan psikolojisi bakımından.Aslında keşke bir süre avukatlık yapsaydında, celsede karşında duranların psikolojisi hakkında biraz tecrüben olurdu diyorum, kendi kendime..
eved beyler sergenin yokluğunda nöbette akışı sağlayacak babayiğid kim olacak bu görev için en önemli adayım Abv Kaan reys
Tek sıkıntı orda.