Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wellinton'la di marzio'nun ne alakası var la adam italya'dan çok bizim haberleri servis ediyo herhal :d

As marca diye bir Twitter hesabı yazmış
Solak 8 numara arayanlara!

+ Yaş 23
+ Ajax altyapısı
+ Sözleşme son senesi
+ Max. €4-5M bonservis

Yassin Ayoub

Bu adamın ismi yanlış hatırlamıyorsam bir ara ismi bizimle de geçmişti aslında yedek olarak alınabilir ya da sözleşmesinin son senesi olduğu için ocak ayı gibi anlaşılabilir

Aslolan Galatasaray'dır

Bu yasini alıp öbürünü yollayalım! :)

Henüz tam anlaşma yok gibisinden yazmış galiba ama sıcak saatler yaşanacak yazmış Asamoah için Welliton içinde 1.5 Milyondan bahsetmiş

Anlaşma tamam falan gibi birşey çeviriyor çeviri

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray welliton- kayserispor kilidini açmak için 1,5 milyon avroya ihtiyaç var.

Galatasaray asamoahtan vazgecemeyeceği için şu an saldırıda,önümüzdeki saatlerde yeni bi saldırı için Galatasaray tutulamıyor.

Galatasaray asamoah ve wellitonu akdroya aktmak için cok ugrasıyor (di marzio)

Tekrar atağa kalkmışız sıcak saatler yaşanıyormuş asamoah transferinde
'di marzio

Galatasaray asamoah anlaşması şu an beklemede ama önümüzdeki saaterde Galatasaray saldırıya gececek (di marzio)

Google translate de dimarzionun haberini çevirdim ancak çevirinin de çevrilmeye ihtiyacı var.

Galatasaray üçüncü bir bahşiş arıyor. bizim gibi profil Welliton, Kayserispor gömlek ile geçen yıl 12 lig hedeflerini yaptı 1986 doğumlu brasliano forvet etmektir. Operasyonun kilidini açmak için yaklaşık 1,5 milyon avroya ihtiyaç var. Asamoah'ın elinde tutmayan Türk kulübüne yapılan saldırıda manevra yapmakla kalmıyoruz. Şu an anlaşma beklemede, ancak önümüzdeki birkaç saat içinde Galatasaray'ın yeni bir saldırı düzenlemeyeceği hariç değil. Welliton'dan Asamoah'ya, Galatasaray pazarının sıcak saatlerinden.

Aslolan Galatasaray'dır

şimdi bi dolu gerizekalı yanlış cevirecek ingilzice haberden twitterda.bari italyanca habere dokunmayın.orda çok seksi açıklamalar var.çok sıcak saatler diyo,Galatasaray saldırıda diyor

Stand by beklemede demek ilerleyen saatlerde tekrar bastırcaz gibisinden bişeyler demiş.Ama wellinton ne alaka ondan vazgeçmedik mi?

Di marziodan anladığım pazarlık masasındayız yeni bir teklifle iş biter gibi.

Aslolan Galatasaray'dır

Bilmiyorum hiç izlemedim bilgin varsa anlatsana

Biraz melo stlinde hızlı bir stoper top sürebilen soğuk kanlı sakatlanmasaydi çok iş yapabilirdi bir ara brezilyadayken çok büyük oyuncu olucak deniliyordu.
Ha sunuda soyleyim 3 yada 4 maç izledim ama o soğuk kanliligi rahatlığı çok hosuma gitmişti.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Google translate de dimarzionun haberini çevirdim ancak çevirinin de çevrilmeye ihtiyacı var.

Galatasaray üçüncü bir bahşiş arıyor. bizim gibi profil Welliton, Kayserispor gömlek ile geçen yıl 12 lig hedeflerini yaptı 1986 doğumlu brasliano forvet etmektir. Operasyonun kilidini açmak için yaklaşık 1,5 milyon avroya ihtiyaç var. Asamoah'ın elinde tutmayan Türk kulübüne yapılan saldırıda manevra yapmakla kalmıyoruz. Şu an anlaşma beklemede, ancak önümüzdeki birkaç saat içinde Galatasaray'ın yeni bir saldırı düzenlemeyeceği hariç değil. Welliton'dan Asamoah'ya, Galatasaray pazarının sıcak saatlerinden.

Aslolan Galatasaray'dır

kısaca çok sıcak saatler yaşanacak asamoahta.hazır mısınız?Galatasaray saldıracak diyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt