Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah yakın meşaleleri yakın
Burdan dönmez umarım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o ne demek...italyacandan cevirince çok sıcak saatler yaşanacak ve Galatasaray saldırıda demiş.başlıkta da Galatasaray asamoah anlaşma diyo ingilizce

Stand-By Antlaşmasını araştırdım biraz futbol piyasasında ne anlama gelir tam bilemiyorum ama genel anlamı borç para alma işlemi diye yazıyor.Sanırım nakit para bekliyoruz bu transferi resmen bitirmek için

Biraz melo stlinde hızlı bir stoper top sürebilen soğuk kanlı sakatlanmasaydi çok iş yapabilirdi bir ara brezilyadayken çok büyük oyuncu olucak deniliyordu.
Ha sunuda soyleyim 3 yada 4 maç izledim ama o soğuk kanliligi rahatlığı çok hosuma gitmişti.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah renktaş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an asamoah transferi durgun durumdaymış ama önümüzdeki saatlerde bi girişim daha olabilir diyo ingilizce haberde

lion-gif-animation-8.gif

Ulan şimdi basliycam bellemesinede spinazzolasina da Di marziosuna da ulan twitteri yenilemekten baş parmagim ağrıdı.

Bizimkilerde ölücü 2.5 milyon ne lan.

Şu Asamoahı alsak da seneye Juveye CL de bi daha koyup uefaya yollasak ya !!!

Acayip sinir oldum şikeci şerefsiz puştlara !!

welliton konusunda kayseri zorluk çıkarmasın onlara emrah başsan ve cavanda'yı verelim hediye olarak

@carlosperezED

El #SevillaFC está cerca de cerrar la cesión, con opción de compra, de Lionel Carole, lateral izquierdo -central o extremo- del Galatasaray.

carole sevillaya gidiyor

[FONT="][URL="https://twitter.com/gamaspor"]Gamaspor‏ @gamaspor[/URL] 12 dk.12 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]Sol stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, listeye yeni bir ismi dahil etti; Udinese'nin 22 yaşındaki Brezilyalı stoperi Samir

samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
[/FONT]

kim olduğu konusunda zerre kadar fikrin yok değil mi :D

''Galatasaray eski Kayserisporlu Welliton ile ilgileniyor.Asamoah konusunda henüz anlaşma yok, önümüzdeki saatlerde GS yeni teklif yapabilir."

bir kısım arkadaşlar yine malca cevirmeye baslamış.

anlaşma beklemede.çok sıcak saatler yaşanacak denmiş.bari cümle toparla.

ben de açacam hesap valla.bu ne la...bi pok beceremiyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt