- 9 Temmuz 2017
- 1.083
- 847
- 1.273
Man. United'te Rojo hiç süre almamış bu yıl. Sakatlık sebebiyle değilse yoklanabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Man. United'te Rojo hiç süre almamış bu yıl. Sakatlık sebebiyle değilse yoklanabilir
Asamoah konusu bence %100 olarak kapanmış değil, maç 90 dakika gerçeğinden yola çıkacak olursak 8 eylüle kadar herşey mümkün. Olası transferin gerçekleşmemesi durumunda da en azından linnes ayarında bi bek işimizi görür şu kadro planlamasında. Netice itibariyle stsl de kalecisi fabri stoperi tosic olan takım 2 sene ligi süpürebiliyor omurgan sağlam olsun da gerisi halledilir.
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12 istiyorlardiReal Betis'teki Rıza Durmisi nasıl izleyen var mı? Donk artı 5 milyon euro falan alabiliriz belki. Donk geçen yıl Betis'te ara sıra oynuyordu önersek kabul edebilirler ama işte almak zor adamlar sol bekini satıp yerine oyuncu alamayacak.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş benim mesajımdan solbek transferi yapmayın sonucunu çıkardı isen boşver zaten bence türk sanat müziği üzerine tartışalım.Yani hala diyorsunuzki guney amerikadan alternatif de bakmayin kiralik, 8 ine kadar elimizde sifir adet sol bek varken hala salak gibi Juveyi ve asamoahi beklemeye devam edelim ????
YouTube
Fransız basınında ismi geçiyordu bir ara yeni sol bekimiz olmak için en güçlü aday olduğunu düşünüyorum
Evet o tür lafları eden ütopik birini biliyorum, yok diyemem. Ancak, ortaya böyle şeyler yazınca, derdi gelmedi diye sevinen olmayan, sadece süreçte yapılan yanlışları dile getirenlerde töhmet altında kalıyor, kurunun yanında yaş hesabı. Bu transferde işin aslını astarını bilmeden, peşinen yönetim suçlanamaz bu doğru değil kabul ama eğer şu anda göründüğü gibi gerçekten alternatif bir plan yok ise yönetim eleştirilir. Yapılan transferler de kurtaramaz, çünkü evet iyi transferler ama işte problemde bu, eksik bölgeye iyi bir transfer daha isteniyor. Çünkü o eksik bölgeye istenilen adamda kaliteli, yani o bölgenin transfer süreçi ve edilmek istenen oyuncu zaten başlı başına beklenti çıtasını çok yukarı koydu. Bunu kimi taraftar soğuk kalınlık ile karşılar, kimi taraftar kızıp saydırır, her insan aynı değil. Tabi senin bahsettiğin o ütopikler buna dahil değil.Önceki mesajlarımda belirttim benim çok değerli aslan yürekli kardeşim. Benim sözüm gerçekten gelmesini çok isteyip gelmediğine üzülenlere değil. Ciddi ciddi her olumsuz durumda zaten canımız yanıyorken başka hesaplar peşinde koşup istedikleri mağlubiyet gelmeyince sesini çıkarmayıp bu tür olumsuzlukları fırsat kollayanlarda.
Kendi Galatasaraylı yüreğini düşünüp bu insanlar Yok deme lütfen bu forumda bu insanlar var ve defalarca bunu itiraf eden insanlar tanıyorum Galatasaray'ın yenilgisine viski açacak olan insanları ve bu mesajı beğenen moderatör tanıyorum ben.
Ve bunu yazmaktan asla çekinmicem zira korkmuyorum. Aslolan Kişiler değil Galatasaraydır! Kişiler yüzünden Galatasaray'ın başarısız olmasını istemek ihanettirler ve benim buna eyvallahım olmaz.
Bu salı muhabbeti de ayrı bi komedi be renktaşım juve kurban mı kesiyor.Salıyı bekleyelim.