Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Man. United'te Rojo hiç süre almamış bu yıl. Sakatlık sebebiyle değilse yoklanabilir

Belli ki bir söz verilip yerine getirilmemiş Juve tarafından. Yoksa o kadar işaret boşa olamaz. Daha önce dediğim gibi bence CL'de o saha kazma olayının acısını çıkardılar kendilerince

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir adamı ne kadar istesek olmadi diarra ve asamoah yazık.
Asamoah ta çok istese gelirdi herhalde.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elektrik çarpmış saçlı Ahmet Bulut tinerciler istese 2dk da gidip alırdı sözde ulan neler yazıyorlar twiterda bunlara rağmen şampiyon olacağız kanırta kanırta olmamız lazım bunlara acımak yok

bu tarigi marigi yasini kadroda felan gormek istemiyorum arkadas adam gibi solacik/solbek alin heryere adam aldik bi soltaraf bos illa hersene amatorlukmi yapacaksiniz bokunu cikarmayin artik bu isin sirf transfer olsun diyede grosskreutz gibi mallara para dokmeyin

Galatasaray taraftarını şahsi fikrim olarak soyluyorum , kesinlikle gscimcom profili temsil etmiyor , tam bir hayal kırıklığı istisnalar hariç.

Arena'da Juve galibiyetinden sonra Conte'ye ve Juveli taraftarlara el hareketi çekmiştim belli ki haketmişler.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu noktadan sonra parayı basıp üst kalite bir solbek almak lazım. Ver 10 milyonu herkes elindeki 1. Solbekini aynı gün verir. ( top class takımlar hariç )

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

City'nin Chealse'nin kadrolara bakın gençler el birliğiyle bi tane sol bek bulalım :asd22:

Çok üzüldüm ya.Tam ilaçtı Asamoah.Sol bek,3-5-2 nin solu ortası,Orta sahaya alternatif.Nerden bulcaz şimdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

YouTube

Fransız basınında ismi geçiyordu bir ara yeni sol bekimiz olmak için en güçlü aday olduğunu düşünüyorum

Asamoah konusu bence %100 olarak kapanmış değil, maç 90 dakika gerçeğinden yola çıkacak olursak 8 eylüle kadar herşey mümkün. Olası transferin gerçekleşmemesi durumunda da en azından linnes ayarında bi bek işimizi görür şu kadro planlamasında. Netice itibariyle stsl de kalecisi fabri stoperi tosic olan takım 2 sene ligi süpürebiliyor omurgan sağlam olsun da gerisi halledilir.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salıyı bekleyelim.

Real Betis'teki Rıza Durmisi nasıl izleyen var mı? Donk artı 5 milyon euro falan alabiliriz belki. Donk geçen yıl Betis'te ara sıra oynuyordu önersek kabul edebilirler ama işte almak zor adamlar sol bekini satıp yerine oyuncu alamayacak.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 istiyorlardi :(

abv juventus!!!!

Asamoahla inşallah sene sonu için anlaşırız ama o da zor bedava Asamoah a herkes hücum eder.Juventusla uzatabilir de.Ulan olmuş gibiydi be.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önceki mesajlarımda belirttim benim çok değerli aslan yürekli kardeşim. Benim sözüm gerçekten gelmesini çok isteyip gelmediğine üzülenlere değil. Ciddi ciddi her olumsuz durumda zaten canımız yanıyorken başka hesaplar peşinde koşup istedikleri mağlubiyet gelmeyince sesini çıkarmayıp bu tür olumsuzlukları fırsat kollayanlarda.

Kendi Galatasaraylı yüreğini düşünüp bu insanlar Yok deme lütfen bu forumda bu insanlar var ve defalarca bunu itiraf eden insanlar tanıyorum Galatasaray'ın yenilgisine viski açacak olan insanları ve bu mesajı beğenen moderatör tanıyorum ben.

Ve bunu yazmaktan asla çekinmicem zira korkmuyorum. Aslolan Kişiler değil Galatasaraydır! Kişiler yüzünden Galatasaray'ın başarısız olmasını istemek ihanettirler ve benim buna eyvallahım olmaz.
Evet o tür lafları eden ütopik birini biliyorum, yok diyemem. Ancak, ortaya böyle şeyler yazınca, derdi gelmedi diye sevinen olmayan, sadece süreçte yapılan yanlışları dile getirenlerde töhmet altında kalıyor, kurunun yanında yaş hesabı. Bu transferde işin aslını astarını bilmeden, peşinen yönetim suçlanamaz bu doğru değil kabul ama eğer şu anda göründüğü gibi gerçekten alternatif bir plan yok ise yönetim eleştirilir. Yapılan transferler de kurtaramaz, çünkü evet iyi transferler ama işte problemde bu, eksik bölgeye iyi bir transfer daha isteniyor. Çünkü o eksik bölgeye istenilen adamda kaliteli, yani o bölgenin transfer süreçi ve edilmek istenen oyuncu zaten başlı başına beklenti çıtasını çok yukarı koydu. Bunu kimi taraftar soğuk kalınlık ile karşılar, kimi taraftar kızıp saydırır, her insan aynı değil. Tabi senin bahsettiğin o ütopikler buna dahil değil.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt