Serhan Altuğ
Tecrübeli Üye
- 1 Mayıs 2012
- 6.669
- 1.289
- 1.298
edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte kilit kelimeler Allah sakatlık veya performans düşüklüğü vermesin. Allah korusun olursa sıkıntı, işte bu riske girilmemeli.Linnes'i ben begeniyorum ilk 3 mactaki performansi gayet iyiydi, Allah sakatlik vermesin
Hatta Asamoah'in da sadece solbek icin dusunuldugunu zannetmiyorum
Sallıyor musun?noluyo lan kanal 24 son dakika gecti galatasaray juventusla asamoaha ile anlasma sagladi diye
abi imzalar atılmadan bu piyasada kimseye güvenilmez, duyumcuların suçu bu.Suc ne duyumlarin ne yonetimin suç juve serefsizin son anda yollamadi adiler kimseye suç bulmayin.
Sallıyor musun?
Neymiş o hayal kırıklıklarıGalatasaray taraftarını şahsi fikrim olarak soyluyorum , kesinlikle gscimcom profili temsil etmiyor , tam bir hayal kırıklığı istisnalar hariç.
Senin gibilerin Galatasaray ile ilisigini kesmek lazim. Carole gibi onunu goremiyosun sende belli
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam gördüğüm kadarı ile yönetici. Hadi yönetici olarak bu konuda öngörünüz zayıf kalmış, bari akabinde böyle laflar edeceğinize çıkın sorumluluk alıp özür dileyin.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi