Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah'ı önemli kılan tarafı joker oyuncu olmasıydı.

Direk solbek yapmazdı bence Tudor. Tolga'yı kesim sol tarafı Linnes-Asamoah yapacaktı.

Adam forvet ve kale hariç her bölgede top oynuyor.

Çok kritik transferdi ama olmadı sağlık olsun baya üzdü ama...

Linnes ilk 3 maçtaki gibi oynasın kimse sol bek aramaz da adamın asıl mevkii ora değil 3 maçlık performansa güvenip koca sezona girilmez en azından bi back-up şart oraya.Bu Hırvat eleman scout işine benziyo o gelsin

linnes ve önündeki tolga su ana kadar sadece idare ettiler hicmi mac izlemiyorsunuz

takım soldan tek 1 atak bile yapamıyor takımın sol tarafı sadece savunma yapmayı deniyor

Halbuki 2 gün önce uyandığımda ne güzel hayırlı olsun mesajlarını görüp sevinmiştim neyse hayırlısı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin gibilerin Galatasaray ile ilisigini kesmek lazim. Carole gibi onunu goremiyosun sende belli

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan bela mısın? Bas git. Gece gece sataşıp durma. Linnes sakatlansa kim oynayacak solda, takımda adam yok. Beğendiğimiz falan yok. Her şeyi bir kenara bıraktım beğensem ne olur beğenmesem ne olur, sen benim Galatasaraylılığımı sorgulayacak otorite misin? Bas git. Cevap yazma, direkt raporlayacağım yoksa.

Millet duyumculara ve muhabirlere boşa sövüyor. Muhabirler ve duyumcular, kulüp içinden duyduklarını veya kulüp içinde birincil ağızdan konuştukları kişilerden aldıkları bilgileri yazarlar.
Bütün duyumcular, muhabirler, GSYKÜ, GSK Admini, Mert Çetin... Bu adamların hepsi mi yanıldı yani.

Tahminimce; Asamoah için Juve önce ok dedi, bizimkiler de transfer bitti diye her yere haber saldılar. Ondan sonra şerefsizlik yaptı Juve.

Yönetimin B planı var mıymış bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Umarım sırf transfer yapmış olmak için saçma sapan bi adamı almayız. Ama net bir şekilde 1 tane sol bek gerekiyor.

Hala içimde umut var ama

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

qW57nR.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt