Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bela mısın? Bas git. Gece gece sataşıp durma. Linnes sakatlansa kim oynayacak solda, takımda adam yok. Beğendiğimiz falan yok. Her şeyi bir kenara bıraktım beğensem ne olur beğenmesem ne olur, sen benim Galatasaraylılığımı sorgulayacak otorite misin? Bas git. Cevap yazma, direkt raporlayacağım yoksa.
Alt yapidan genc kardeslerimiz var. Sen yorma kafani sizin takimdaki hasan aliyle ismailden iyidirler.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi bu olaydan dahada kötüsü, kimseden ses çıkmadığına göre ve bu resim paylaşmalar gibi olaylar akabinde Asamoah oldu diyerek Carole'un gönderilmesi ve alternatif yaratılmaması. Transfere kesin gözüyle bakıldı ve şuan büyük liglerin kapanması ile ortada kaldılar. Oyuncu alınıp alınmaması değil canımı sıkan aslında.

Asamoah isminin ortaya çıkması ve sonrasında yürütülen amatör politika.
İşte benim gibi bir çok taraftarın yönetime kızma sebebide bu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada bu maliyet ve transferlerle bu sezon mutlaka şampiyon olmalıyız o yüzden sol bek transferi mutlaka şart yoksa seneye ekonomik açıdan zor duruma düşebiliriz.

Asamoah olsaydi cok guzel olurdu ama yapacak bisey yok. Umarim kalan 6 gunde iyi bir sol bek buluruz zor ama bakalim.

Bu asamoah isi cok kotu oldu cunku bu adam hem iyi oyuncu hem de uc pozisyonda rahat oynayabilirdi (sol bek, orta saha ve sol acik). Bu bizi cok rahatlatacakti. Mesela bir kac mac fernando veya ndiaye sakatlansa koy asamoah'i oynasin ama simdi selcuk beyzadesi oynayacak. Bu cok kotu oldu.

Isin bir diger kismida onumuzdeki bir haftanin ne kadar onemli oldugu. Yapacagimiz iki yanlis hamle maalesef cok sey goturebilir bizden.

Ornegin gidip ugur ciftci veya turevi olan biri arti arda turan gibi bir sey yaparsa yonetim (ki bu potansiyelin onlarda oldugunu hepimiz biliyoruz) her seyin icine sicacaktir.

Asamoah gelmiyor mu şimdi?

e07626ccfcad1f91fbbf7a844576fc30.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Arda gelmesinde sol bek almasalar bile razıyım rüzgar o zaman tersine döner.
Büyük ihtimal rahman babayı kiralar bizimkiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olmadı napalım bazen hayırlısı buymuş diyelim bence bundan sonra linnes ile hemen hemen aynı kalitedeki bir oyuncu alsak daha iyi olur

katar liginde abdulhasan mi ne vardı bi ara anlasiyoduk hani :D o gelsin

Kiralık rahman baba gelsin.Tutmama ihtimali baya yüksek ama tutarsa iş yapar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt