Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1290603068_crazy-brazilian-murderer-interview.gif

Beyler

Gsc uygulamasından artık bildirim yazısına tıklayınca yeni bildirimler gözükmüyor

Ayın 12 sınden beri böyle

Şu an acil Baba veya kenedy'den birine çökmemiz lazım tudor - conte'ye rica etsin de birini bonservisiyle alalım :D

2008-2013 Yılı ile 2013 de ki adminlerin arasındaki farklar . Seni ilgilendiren kısmı .
Beni daha çok rahatsız eden çok kaypak ve değişken tiplerin burada çoğunlukta olması , bu forumun eski halini bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi , anlamayan kamillerde bu ne ? diye alıntılayıp cevap bekleyecektir.
ben adminligi biraktiktan sonra cok degisti buralar gardas
yapacak bir sey yok malesef

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

juventus bence asamoahın sözlesmesini uzatmayı deneyecek tekrardan ücretinide arttırarak bedava kaptırmamak icin

Liverpool'da ki ispanyol solbek'i kiralarlar mı bize?

Moreno, yerine Robertson geldi Milner zaten iyi yedek joker oyuncu belki verir Klopp Moreno'yu.

Bizimkilerin en büyük sorun zaten stoper ve sol bek. Liverpool'dan başka bir mevkide oyuncu transfer etmek daha garanti diyeyim, bir taraftarı olarak :)

2008-2013 Yılı ile 2013 de ki adminlerin arasındaki farklar . Seni ilgilendiren kısmı .
Beni daha çok rahatsız eden çok kaypak ve değişken tiplerin burada çoğunlukta olması , bu forumun eski halini bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi , anlamayan kamillerde bu ne ? diye alıntılayıp cevap bekleyecektir.
Yok kaypaklık değil bizimkisi, iyi şeylere rağmen yanlışlarıda dile getirme cesareti, hemde sen ve senin gibi aslında forumda tek yaptıkları böyle isim vermeden ortaya yazarak millete b... atmaktan ibaret olanlara rağmen.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Caneri çok severim adminlik döneminden nefret ederim :D Alakası yok neyse konunuz dağılmasın , görünce arada sitem ediyoruz sadece he der geçersiniz
He diyip geçecek bir şey yok.Üslubu uygun her eleştiriyi dinleriz gelişime açık olmak GSC'nin en büyük özelliğidir.

karabükün sol beki istiklal marşını öğrenmiştir şimdiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt