Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben adminligi biraktiktan sonra cok degisti buralar gardas2008-2013 Yılı ile 2013 de ki adminlerin arasındaki farklar . Seni ilgilendiren kısmı .
Beni daha çok rahatsız eden çok kaypak ve değişken tiplerin burada çoğunlukta olması , bu forumun eski halini bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi , anlamayan kamillerde bu ne ? diye alıntılayıp cevap bekleyecektir.
leiva yı vermeyen adam onu hiç vermez
Liverpool'da ki ispanyol solbek'i kiralarlar mı bize?
Moreno, yerine Robertson geldi Milner zaten iyi yedek joker oyuncu belki verir Klopp Moreno'yu.
Caner'i övmeye mi geldin burayaeski hali ile şimdiki arasında fark olabilir o zamanki şartlar ile şimdiki şartlarda bir değil.
Yok kaypaklık değil bizimkisi, iyi şeylere rağmen yanlışlarıda dile getirme cesareti, hemde sen ve senin gibi aslında forumda tek yaptıkları böyle isim vermeden ortaya yazarak millete b... atmaktan ibaret olanlara rağmen.2008-2013 Yılı ile 2013 de ki adminlerin arasındaki farklar . Seni ilgilendiren kısmı .
Beni daha çok rahatsız eden çok kaypak ve değişken tiplerin burada çoğunlukta olması , bu forumun eski halini bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi , anlamayan kamillerde bu ne ? diye alıntılayıp cevap bekleyecektir.
Doğru o da ayrı bir şerefsizdi.
Haa ama iyi ki Levia'yı vermemiş diyorum şu an![]()
juventus bence asamoahın sözlesmesini uzatmayı deneyecek tekrardan ücretinide arttırarak bedava kaptırmamak icin
He diyip geçecek bir şey yok.Üslubu uygun her eleştiriyi dinleriz gelişime açık olmak GSC'nin en büyük özelliğidir.Caneri çok severim adminlik döneminden nefret ederimAlakası yok neyse konunuz dağılmasın , görünce arada sitem ediyoruz sadece he der geçersiniz
Bizimkilerin en büyük sorun zaten stoper ve sol bek. Liverpool'dan başka bir mevkide oyuncu transfer etmek daha garanti diyeyim, bir taraftarı olarak![]()
harbi o ne durumda acabakarabükün sol beki istiklal marşını öğrenmiştir şimdiye