Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.440
- 95.787
- 5.263
Aslında bu kadroda sol bekde parlayabilecek bir scout transferi yapılabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilerek verdiler. Bu saatten sonra geri dönüş yokAdamı bir stoperde göremedik bu sefer de gerektiğinde olsa bile sağ bek oynatsak city bunun tapusunu bile vermez
Aslolan Galatasaray'dır
Baba Rahman nasıl oyuncudur?
Melo yerine adam almadıkki biz o sezon.kaliteli sol bek transferi unutun . kimse as ya da yedek bekini vermez. uçuk rakamlar vermezsen alamazsın o parayı da biz veremeyiz.
ya a2'den yedek koyacaklar ya da panik transferi ile leşin tekine bayılacağız.
bakınız : melo gider son anda de jong alınır.
Melo yerine adam almadıkki biz o sezon.
Bir kaç seçenek var bence Porto FFP varken Layun'u 5 kağıda falan verir ama o da sağ ayaklı işte.
Brezilya,Arjantin ve İskandinav hattından iş çıkarsa çıkar ya da Fransa ikinci liginden carole alır geliriz yine.
sakat diyorlar ya ne kadar dogru bilmiyorumsinan satılmak isteniyor bence hala cünkü adamı oynatmıyor bile tudor
Bende diyorum bu çocuk birisine benzetiyorum da kime diyeabdulsamed reis selcuk inanliga devam ediyo
konu yanlis yalniz aidhasudadBende diyorum bu çocuk birisine benzetiyorum da kime diye![]()
hocam gitmek istediği takımın transfer penceresi açıksinana 3 verecek bir stsl ekibi yok mu ya.
abv juventus!!!!
aslında alındı ama neyse şimdi isimlerini ve o isimleri aldıranı tekrar anmayalımşimdi hatırladım ön liberosuz oynamıştık . haklısınız.