Kemal Kaynak
Sarı Üye
- 29 Haziran 2015
- 691
- 79
- 488
Sofiane nasıldı bugün arkadaşlar ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaitan gelmeyi kabul edecek ve almayacaksın, ben öyle bişey yapacak yöneticiyi döverim.Gaitan ne yaw sol bek lazım Gaitan kiralanacak olsa Avrupa dönemi bitmeden kiralanırdı
Gaitan ne yaw sol bek lazım Gaitan kiralanacak olsa Avrupa dönemi bitmeden kiralanırdı
bence gayet iyidiSofiane nasıldı bugün arkadaşlar ???
Evet doğru son saniye gitmiştiSonra diyorum ama aynı dönem alınsa da en son gitti Melo.
Fazla kasmadı ama iyiydi. Bir iki güzel çalım ve attığı golde kaliteli bir koşu. Bunun dışında pas kalitesinin iyi olduğunu gösterdi.Sofiane nasıldı bugün arkadaşlar ???
O adamı bizim ligde sola koy tek başına oynar. Kanata gerek kalmaz.Alberto Moreno'yu istemiyorum şahsen. Liverpool taraftarlarının en sevmediği isim şu anda. Tabi bizim ligimizde farklı olabilir ama benim görüşüm çöp olduğu yönünde.
Bjk'nin maçı hangi kanalda?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belki Liverpool için mükemmel değil ama ben o adam kadar çalışkan bir bek fazla görmedim. Teknik olarak süper olmasada kalas biride değil.O adamı bizim ligde sola koy tek başına oynar. Kanata gerek kalmaz.
Şu takımda Riera tempoyu kaldıramaz ama arkadan oyun kurmada Fernando ile birlikte müthiş olurdu. Tempo falan bir kenara onun gibi bir beke bile razıyım şu an.Alberto Moreno ligin içinden geçer. Riera nasıl etki yaptı butik hali ile.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakemler içinde beşiktaşa kıyak geçme yeteneğini geliştirme maçı gibi düşünbjk ın macına bakayım dedim de bu hakeme yanlış forma vermişler resmen. Herif resmen bjk lı çıktı. Hazırlık maçı len hazırlık
Onların da form tutması lazım. Sezona kötü başladılar beşiktaş adına.bjk ın macına bakayım dedim de bu hakeme yanlış forma vermişler resmen. Herif resmen bjk lı çıktı. Hazırlık maçı len hazırlık