Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavşak Juventus seneye bonservissiz alırız Asamoahı umarım

Belliydi bir yerde çuvallamaları anladığım kadarıyla bir B planı da yapmamışlar Juve oyuncuyu alamazsa ne olur diye düşünmemişler konuşmalardan onu anladım. Aferin...

Asamoah direkten dönmüş resmen
Idmana çıkmamış milli maçtan affını istemiş
Daha ne yapsın
Yanlız cenk 'in açıklamalarından ocakta gelebilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scout ekibi guney amerika'dan sol bek bulur da, guney amerika'dan oyuncu almak kolay degil, hele de Turkiye'de transfer donemi 6 gun sonra bitecegini ogrenseler kapiyi 7-8'den acarlar

sol bek alalım ama devre arası asamoahıda alalım adam zaten sol iç oynuyor tam bize lazım olan adam

Atalanta iki senelik kiraladi topcuyu, geriye vermek istememeleri, Juventusun da yedek transfer etmeden oyuncuyu göndermemeleri gayet dogal ama simdi Atalantada ve Juventusda oynamak istemeyen oyuncu var. Ama ikiside oynar artik.

Juve yerine adam alırsak bırakırız demiş bizim resmi hesap ve yöneticinin iş bilmemezliği imza yok birşey yok transfer haberi veriyorlar

Sezon sonu beleşe alalım leş kargası Juve ağlasın zırnık koklatmasınlar

Asamoah gelmemis hea

Yavvvvvshaaaakkkk juventustan cok beceriksiz yonetimin isi bu sanki

Juve'nin ne suçu var anlamadım?

Cenk açık açık diyor işte "EN BAŞINDAN beri Juventus bize yerine oyuncu alabildiği durumda verebileceğini söylemişti."

Sen bunu bile bile "Yav bu Juventus yerine oyuncu alamazsa biz şunu alırız" diye plan yapıp girişimlere başlamamışsan senin ahmaklığın. Bunu sene başında yapsalardı muhtemelen Cenk'e ve Dursun'a burada herkes beceriksizlik yaptılar diye ana avrat sövüyor olurdu.

Yurdum insanının suçlu anlayışı bile ortama göre değişiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt