Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juventuslularda cok sasirmislar lichtsteiner nasil alinmazda asamoah kadroya alinir diye, lichtsteiner ilk 2 mactada iyi oynamis ve hakediyormus adamlar yonetimlerine sovduler forumlarinda

Sol bek alip transferi kapatiriz

Sol kanat transferi suya dustu, Sinan gitmedigine gore sol kanada oyuncu almazlar

Asamoah'ın bize gelme konusunda isteği devam ederse Ocak ayında gelir diye düşünüyorum sene sonuna kalmaz bence

ocakta asamoahı mutlaka alalım zaten alacagız gıbı duruyor kıralık sol bek bulalım simdi

Bu arada küme düşme adayı kayseri bjk karşısında tek kale oynuyo :D

Bu sene içlerinden geçicez kudurun

TapaTalK

Lucesc'nun yabancı kuralı icin aglamasina saatler kaldı. #Lucescuİstifa

Asamoah olayında Juventus şartını koymuş. Leonardo Spinazzola transferi olmazsa bu işin olmayacağı belliydi. Hala çocuk gibi Juventus'a bela okumalar, küfür etmeler falan komik kaçıyor. Biraz aklı başında düşünmek ve yorumlamak lazım. Cenk Ergün'de bunu zaten açıkladı.

Bu şarta rağmen, ne olur ne olmaz diye en başından alternatifler yaratıldıysa ve önlem alındıysa sıkıntı yok. Eğer yaratılmadıysa... Onu düşünmek istemiyorum.
İşte olay tam orada kitleniyor, Alternatiflere bakıcaz hangi anlama geliyor? Bir çok kişi çok iyi transferler yapıldı yönetimi eleştirmeyin, art niyetlisiniz diyor. Tamam doğru çok iyi kadro kuruldu ama işte bunun kötü yanlarıda var, iyi kadroyu eksik bırakırsan eleştiri daha ağar olur, bu işin cilvesi ne yazık ki budur. Senin önemli bir pozisyonun eksik, hem şimdi oynayan oyuncu açısından, her ne kadar iyi idare etse bile, hemde yedek kontenjanı açısından. Böyle iyi bir kadro planlaması yapıp, alternatif belirlememek gibi bir hata yapıldı ise ve en nihayetinde transfer yetişmez ise bu yönetim hatasıdır. Juventusa hala laf söyleyenlerin olmasına pek şaşırmıyorum, çünkü bu forumda bir çok kişinin Asamoah Galatasaray'da demesine rağmen açıklanmaması endişelendiriyor demem bile yersiz suçlamalara sebeb oluyor. Hemde bir çok kez patlayan duyumculara gözü kapalı güvenerek yapılıyor bu trajikomik durum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Asamoah'ın kardeşi, Snapchat hesabından bir Galatasaray taraftarına abisinin gelecek sene Galatasaray'a geleceğini söyledi.

He kesin ondandır,elinde bek yokken iyi kötü bir oyuncunu kiralamazsın,şimdi ne idüğü belirsiz bir ton adam önerilmiştir çoğu sakat çoğu formsuzdur.

Tudor carolenın biletini kesmişti ostersunds maçlarından sonra gidiceği kesindi 8 tane transfer yaptık sakat , formsuz , kör , topal topçu almadık sol bekede almayız kiralık falan hallederiz bi şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt