Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.003
- 5.482
- 2.493
Quakerboy demiş ki juve 5 2 m euroya asamoah ı vermeyi kabul etmiş
Sonra vazgeçmiş
Sonra vazgeçmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz o Sitrinic'i alacaktık
Bu arada küme düşme adayı kayseri bjk karşısında tek kale oynuyo
Bu sene içlerinden geçicez kudurun
TapaTalK

Ayrıca merak ediyorum, bu çok güvenilir burada bile nerede ise göklere çıkarılan duyumcu ve haber kaynakları, dahada vahimi resmi twitter hesabını koordine eden kişiler, Juventusun yerine adam aldığı zaman bu oyuncuyu bırakacağını söylemiş olmasına rağmen, ki bu durum haftalarca çarşaf çarşaf yazıldı bilhassa bu duyumcular tarafından, bütün bunlara rağmen böyle keskin ve net bir şekilde Asamoah Galatasaray'da haberlerini nasıl girerler.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Skor ve dk. PleaseOf of off kayseri başak geçiyo
TapaTalK
Strinic rezil bir oyuncu kardes.
Carole'dan kötü oyuncu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
82 1-1
Sivas filan içerde çok kötü yaparBizim her çaktığımız küme düşecek sezon sonuna kadar. Her 3-4 attığımız öyle lanse edilecek.
![]()
Katılmıyorum evet çok iyi değil ama alternatif için gayet yeterli ve maliyeti düşüktü
İşte olay tam orada kitleniyor, Alternatiflere bakıcaz hangi anlama geliyor? Bir çok kişi çok iyi transferler yapıldı yönetimi eleştirmeyin, art niyetlisiniz diyor. Tamam doğru çok iyi kadro kuruldu ama işte bunun kötü yanlarıda var, iyi kadroyu eksik bırakırsan eleştiri daha ağar olur, bu işin cilvesi ne yazık ki budur. Senin önemli bir pozisyonun eksik, hem şimdi oynayan oyuncu açısından, her ne kadar iyi idare etse bile, hemde yedek kontenjanı açısından. Böyle iyi bir kadro planlaması yapıp, alternatif belirlememek gibi bir hata yapıldı ise ve en nihayetinde transfer yetişmez ise bu yönetim hatasıdır. Juventusa hala laf söyleyenlerin olmasına pek şaşırmıyorum, çünkü bu forumda bir çok kişinin Asamoah Galatasaray'da demesine rağmen açıklanmaması endişelendiriyor demem bile yersiz suçlamalara sebeb oluyor. Hemde bir çok kez patlayan duyumculara gözü kapalı güvenerek yapılıyor bu trajikomik durum.
Sivas filan içerde çok kötü yapar
Ölmüş bunlar
Golcüleri yok
Negredo filan aboubakar'ı aratır
TapaTalK

Ulan biz niye Asamua gelmeden Carole'a yol verdik en büyük hata
İşte olay tam orada kitleniyor, Alternatiflere bakıcaz hangi anlama geliyor? Bir çok kişi çok iyi transferler yapıldı yönetimi eleştirmeyin, art niyetlisiniz diyor. Tamam doğru çok iyi kadro kuruldu ama işte bunun kötü yanlarıda var, iyi kadroyu eksik bırakırsan eleştiri daha ağar olur, bu işin cilvesi ne yazık ki budur. Senin önemli bir pozisyonun eksik, hem şimdi oynayan oyuncu açısından, her ne kadar iyi idare etse bile, hemde yedek kontenjanı açısından. Böyle iyi bir kadro planlaması yapıp, alternatif belirlememek gibi bir hata yapıldı ise ve en nihayetinde transfer yetişmez ise bu yönetim hatasıdır. Juventusa hala laf söyleyenlerin olmasına pek şaşırmıyorum, çünkü bu forumda bir çok kişinin Asamoah Galatasaray'da demesine rağmen açıklanmaması endişelendiriyor demem bile yersiz suçlamalara sebeb oluyor. Hemde bir çok kez patlayan duyumculara gözü kapalı güvenerek yapılıyor bu trajikomik durum.