Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quakerboy demiş ki juve 5 2 m euroya asamoah ı vermeyi kabul etmiş

Sonra vazgeçmiş

Genç scout transferi olmalı sol bek için seneye asamoha gelecekse.
Bu kadro şampiyonluk için yeterli olmalı iyi genç sol bek takviyesi ile.

Ayrıca merak ediyorum, bu çok güvenilir burada bile nerede ise göklere çıkarılan duyumcu ve haber kaynakları, dahada vahimi resmi twitter hesabını koordine eden kişiler, Juventusun yerine adam aldığı zaman bu oyuncuyu bırakacağını söylemiş olmasına rağmen, ki bu durum haftalarca çarşaf çarşaf yazıldı bilhassa bu duyumcular tarafından, bütün bunlara rağmen böyle keskin ve net bir şekilde Asamoah Galatasaray'da haberlerini nasıl girerler.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha asamoah bitti haberleri çıktığı akşam ceo açıklama yaptı. Atalanta adamı bırakmıyor onlar bırakmazsa biz de bırakmıyoruz diye. Bizimkilere böyle söylenmiş ama buradan tamam size verdik anlamışlar. Hadi kendileri anlamışlar bir de duyumculara yumurtlamışlar. Kap gelmeden duyumcuların dediklerinin manası yok derken bundan bahsetmiştik. Ayrıca şunu da anlayamıyorum. Hiç mi alternatif olmaz olurda juve oyuncuyu geri alamazsa diye. Galatasaray gibi bir klübün yöneticileri artık yapmaması lazım böyle hatalar. Ders alınmıyor hiç.

Ortalama bir adam kiralayıp Asamoah ile Ocak'da sene sonu için sözleşme imzalayacaksın. İş bu kadar. Maceraya gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte olay tam orada kitleniyor, Alternatiflere bakıcaz hangi anlama geliyor? Bir çok kişi çok iyi transferler yapıldı yönetimi eleştirmeyin, art niyetlisiniz diyor. Tamam doğru çok iyi kadro kuruldu ama işte bunun kötü yanlarıda var, iyi kadroyu eksik bırakırsan eleştiri daha ağar olur, bu işin cilvesi ne yazık ki budur. Senin önemli bir pozisyonun eksik, hem şimdi oynayan oyuncu açısından, her ne kadar iyi idare etse bile, hemde yedek kontenjanı açısından. Böyle iyi bir kadro planlaması yapıp, alternatif belirlememek gibi bir hata yapıldı ise ve en nihayetinde transfer yetişmez ise bu yönetim hatasıdır. Juventusa hala laf söyleyenlerin olmasına pek şaşırmıyorum, çünkü bu forumda bir çok kişinin Asamoah Galatasaray'da demesine rağmen açıklanmaması endişelendiriyor demem bile yersiz suçlamalara sebeb oluyor. Hemde bir çok kez patlayan duyumculara gözü kapalı güvenerek yapılıyor bu trajikomik durum.

Ya cidden yazdığınızı bir okuyun ondan sonra cevapla tuşuna basın.

Sivas filan içerde çok kötü yapar
Ölmüş bunlar
Golcüleri yok
Negredo filan aboubakar'ı aratır

TapaTalK

Sezon başı için erken ama bunların takımında çok değişiklik olmadıysa ve kötü durumdalarsa cidden sıkıntı yaşarlar. Zaten bizim ve fenerin yokluğunda anca şampiyon olurlar. Bu sene öylr olmayacak inşallah

Ulan biz niye Asamua gelmeden Carole'a yol verdik en büyük hata

Ne alakası var ya.

Ostersunds , Fenerbahçe ve diğer maçlar.

İlk sene okey de geçen sene ve bu sene başında sanki şov yaptı. Şu takımda Gomis'i bile sol bek yedeği yapsan Carole kadar oynar.

Tez zamanda kurtulacaksın bu tiplerden.

Bjk'nin en iyi oyuncuları yok, ölçü olmaz bu maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
İşte olay tam orada kitleniyor, Alternatiflere bakıcaz hangi anlama geliyor? Bir çok kişi çok iyi transferler yapıldı yönetimi eleştirmeyin, art niyetlisiniz diyor. Tamam doğru çok iyi kadro kuruldu ama işte bunun kötü yanlarıda var, iyi kadroyu eksik bırakırsan eleştiri daha ağar olur, bu işin cilvesi ne yazık ki budur. Senin önemli bir pozisyonun eksik, hem şimdi oynayan oyuncu açısından, her ne kadar iyi idare etse bile, hemde yedek kontenjanı açısından. Böyle iyi bir kadro planlaması yapıp, alternatif belirlememek gibi bir hata yapıldı ise ve en nihayetinde transfer yetişmez ise bu yönetim hatasıdır. Juventusa hala laf söyleyenlerin olmasına pek şaşırmıyorum, çünkü bu forumda bir çok kişinin Asamoah Galatasaray'da demesine rağmen açıklanmaması endişelendiriyor demem bile yersiz suçlamalara sebeb oluyor. Hemde bir çok kez patlayan duyumculara gözü kapalı güvenerek yapılıyor bu trajikomik durum.

Şuana kadar alınan oyuncuların daha iyisi alınmış olsaydı, bu durumda bile sol bek ihtiyacı bas bas bağırıyorken Asamoah olayı yüzünden geç kalıp acele bir bek alınması transfer hatasıdır. Sol bek alınmaması durumu ise başlı başına ''Şuursuzluktur.''

Ana fikir olarak ise; Gerektiğinde eleştirmek gerekir. Bu şekilde en doğru olana ulaşırız. Tepki gösterenler ise transfer taraftarıdır. Başarıda gözükür, başarısızlıkta küfür eder kaybolurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt