Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alakası var ya.

Ostersunds , Fenerbahçe ve diğer maçlar.

İlk sene okey de geçen sene ve bu sene başında sanki şov yaptı. Şu takımda Gomis'i bile sol bek yedeği yapsan Carole kadar oynar.

Tez zamanda kurtulacaksın bu tiplerden.

Yahu Linneste Ostersund maçında leşti veya Tolgada geçen sene leşti ama şu an böyle mi,Carole'un iyi takımda kötü oynayacağını biliyormusun biliyorsan iyi bir kahinsin o zaman,Carole bu sezona gelene kadar Linnesten daha faydalı bir profil çizmişti net bi şekilde

Talisca yı adam adam markayı yaptığın an bitirirsin zaten. Rahat şut artırmayacaksın buna ki şimdiye dek rakipler özel önlem almaya başladı buna.

İtalya liginde bunu emekli ederler erkenden.

Spinazzola Italyada ilk 11de basliyor (vs Ispanya)

Yusuf acer gelsin sol Beke

Linnes ile Rekabete girer hatta bu takimda gelisir

Potansiyel var deniyor o cocukta

Allah kimseyi sizin elinize dilinize düşürmesin amin... Herbiriniz kendi hayatınızda mükemmelleri oynuyormuş gibi şimdi mükemmellik bekliyorsunuz.

Tudoru siz getirdiniz daha sezon başlamadan adam sistemini aldığı oyuncularla bırak maçı daha antrenman yaptıramamışken gönderiyordunuz. Şimdi adamın yaptırdığı transferlerle oynattığı sistemle rahat rahat rakip takımı tutan arkadaşlarınızla dalga geçip takımınızdan kasıla kasıla bahsedebiliyorsunuz.

Amrabat, Tarık bilmem ne kaç tanesi sizin transferleriniz. İki günde gece ile gündüz gibi değişebiliyor sunuz hem de hiç yüzünüz kızarmıyor. 8 mükemmel hamle yapılmış takım yeniden kurulmuş ve birbirine alışma süreci kem küm demeden takım yardırıyor eleştirecek yer arıyorsunuz.

Tamam hatalı hamleler var mı var? İyi de kardeşim son güne kadar bekledikleri de Asamoah. Gerçekten hata onlarda haklısınız Asomoah size fazla. Siz Tarık Çamdallara layıksınız ki hiç bağırmayın saçın eski forumu adama düZdüğünüz methiyelere bakın.

Adamlar daha 6 gün var alternatiflere yönelecek diyor vay efendim B planı nasıl olmaz. Ula körmüsün sağırmısın adam alternatiflere yönelcez demiş. Ama sizde haklısınız taraftarın bir kısmının zeka kapasitesini düşünmeden açıklama yapmışlar. Daha açık yazmalıydılar b planımız vardı ona yönelicez diye..

Hayır siz süper zekasının oradakiler gerizekalı ya sizin düşündüklerinizi onlar düşünememiş. Normalde maaşını ödeyip fes yapardık adamlar çöplerden para kazanarak yolluyorlar bunlar adamlara akıl veriyorlar

Dost acı söyler isteyen kızsın.. Bıktım artık bu dönemsel hamile sendromlarından.
Bende mesela seni anlamıyorum, yada daha doğrusu eleştiriyi düşmanlık olarak görmeni? Bir tane mesaj koyabilirmisin mesela buraya şimdiye kadar alınan oyuncular yetersiz, çöp diye ifade içeren? İyi oyuncular alındı, güzel kadro kuruldu ama bazen bir eksik bile bu kadar yatırımın boşa gitmesine sebep olabilir, eleştirilen nokta bu. Evet ilk üç maçı iyi oynadık, 270 dakikanın 250 dakikasını domine ettik. Ancak koca bir sezondan bahsediyoruz, bunun sakatlığı var, cezası var, formsuzluğu var. Yine Cenk Ergünün açıklamsından kimse peşin peşin b planı yokmuş yorumunu çıkarmıyor, öyle olmasından endişe duyuyor. Çünkü yaptığı o açıklama yoruma açık, iki türlü olabilir. Hiç kimse mükemmel değildir, iş hayatında bile iyi bir çalışan olarak eleştiri alabilirsin, önemli olan eleştiriyi düşmanlık olarak değil, daha iyi olmak için değerlendirmek. İşte burada eksik bölge için yapılan eleştiriler bu yüzden, kurulan çok iyi kadronun eksiksiz olması.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Benim anlamadigim madem Juventus boyle birsey soyledi basta resmi twitter hesabi olmak uzere gazeteciler bu haberi nasil gecti ? Bi rezillik var ama kapatiolar yine neyse tam destek takim iyi cok sükür.

Beşiktaş maçını izledim de Lens ve Negredo'nun ikisi de kayıp. Ozan Tufan'a kilolu diye laf ediyoruz da Lens'in hali de farklı değil.
Negredo için fikrim geldiği gün ile aynı. Bjk'nin son yıllardaki başarılı forvet transferlerinin patladığı sezondayız.

Sergen olmayınca akmıyor. Onun cezasını ben çekeyim yeter ki Sergei gelsin yav.

DIvR7D7XoAEYlyk.jpg

Talisca'yı dillemek, Sneijder ile filan kıyaslamak neyin kafası hiç anlam veremedim zaten. Tek özelliği şut çekmek olan bir adam başka da bir numarası yok ki bu genç hali biraz çaptan düşsün nerelerde oynuyor olacak göreceğiz, hiç bir elit takım bunun gibi vasıfsız adamları almaz. Sneijder'in oynadığı seviyede bir takımda hayatı boyunca oynayamaz.

38 milyon harcadık.Başkan satılan oyunclar+30 milyonun biraz üzeri demişti.Sanırım 18 milyon civarı oyuncu satıldı.Planlar değişmediyse en az 10 milyonluk bütçe var.30milyonun biraz üzeri dediğine göre belki 31 32 milyondur.Hatta yeni localar+kombineler satıldığından 35 milyon bile çıkılır. 15 milyonnluk bütçe.
Şimdi felaket tellağlığı yapmak istemiyorum ama düşünün 300 milyon zarar etmişiz ve üstüne bonservis+yıllık+bonuslarla 50 milyon euro harcamışız.Allah korusun şampiyon olamazsak felaket bir borca gireceğiz.Onun için işimizi garantiye alıp 15 milyona hem solbek hem sol açık almalıyız.Scout komitesi beğendiğine göre Jr. Tavares+Gaitan+yedek forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt