- 11 Haziran 2015
- 39.849
- 28.257
- 2.193
ManUtd şampiyon bu sene agaEPl'de takım tutmak daha mantıklı, zevkli lig.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ManUtd şampiyon bu sene agaEPl'de takım tutmak daha mantıklı, zevkli lig.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir Aysalcı olarak beğendim
liverpool ve arsenal'e hiç şans vermiyorum açıkçası.
Çok izledim.Sanırım 9-10 milyon istiyorlar.Riski var ama tutarsa şu piyasada en az 50 milyona gider.İzlemeyen varsa Tavares denilen eleman fena, ha diyince alamayız tahminim ama adaylar listesinde inşallah vardır.
YouTube
Ha Ozandan orta saha çıkarmamız kolay bu değil ?Mircea Lucescu: "9 yabancı ve 2 Türk oyuncu ile oynayan büyük kulüplerimizden bir milli takım çıkarmamız kolay değil"
Palavracının teki paylaşmayın şu adamı.[FONT="]RASKOLNİKOV @Levent_ozdmr 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
[/FONT]
[FONT="]Spor Bakanlığından gelen bilgi; Önümüzde ki sezon yabancı serbestliği kalkıyor emir bizzat EN TEPEDEN...Hayırlı olsun...
[/FONT]
İzlemiyeceksin Fatih.Bak bakalım senin gibi 50000 kişi decoderi iade etiğinde ne oluyor!!!Yabancı sınırı gelirse yine izlerim galiba çünkü Galatasaray tutkusu beni maalesef mal ve gerizekalı durumuna da sokarne yalan söyleyeyim ki şimdi
Ya siyasi olucak ama bu kadar derdin arasında Rte neden böyle anlamsız bir işe el atıyor ???Geçmiş olsun doğru ise. Belliydi ama zaten. Rte hiç bir zaman istememişti demişliği vardı zaten. Yabancı düşmanı o zaten
liverpool ve arsenal'e hiç şans vermiyorum açıkçası.
Mane sakatlanir yine başlar mağlubiyet serileri
City ve manutd arasında bir çekişme olur birde Tottenham
Ah keşke okadar basit olsa takım tutmayı. Tutarsın da gönlün daima ilk aşkına çarpar
Gönül işi başka bir şey maalesef.
En azından ben öyle düşünmekteyim. Almanya'da Dortmundu tutuyorum mesela ama hiç bir vakit Galatasaray heyecanı ve tutkuyu yaşayamıyorum
Valla dogru olabilir neden olmasin, pislik herif.Yav twitter'da yeni gördüm ''Arda turan gibisi 100 yılda bir gelir.'' diye bir laf etmiş arda doğrumu bu?
Bu sorunun cevabı beni aşar ağa. Adam futbola spora da karışırım çorbana onda karışırım havasında. Ülkenin anahtarını verenlere sormak lazım belki onlar daha iyi bilir cevabını. Benim aklım ermezYa siyasi olucak ama bu kadar derdin arasında Rte neden böyle anlamsız bir işe el atıyor ???
Neden bu ülke bir kişinin isteğiyle yönetiliyor ???
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Orası net zaten. İzlemenin yolunu bulurum benİzlemiyeceksin Fatih.Bak bakalım senin gibi 50000 kişi decoderi iade etiğinde ne oluyor!!!
Sinirden erkenden ölürüm herhalde ne bileyim. Yasini izledim dün saclar bir kat daha beyazladı zaten.tabi ki yaşayamazsın ben de yaşayamam ama yerli rezillerin doldurulduğu bir galatasaray'ı izlemeye de dayanamam . sinir hastası olur çıkarım .sen de yapamazsın aldın bir kere iyi oyunun kalitenin zevkini.