Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ManUtd şampiyon bu sene aga

Manchester-City-vs-Liverpool.webp

Ah keşke okadar basit olsa takım tutmayı. Tutarsın da gönlün daima ilk aşkına çarpar:(
Gönül işi başka bir şey maalesef.
En azından ben öyle düşünmekteyim. Almanya'da Dortmundu tutuyorum mesela ama hiç bir vakit Galatasaray heyecanı ve tutkuyu yaşayamıyorum

Geçmiş olsun doğru ise. Belliydi ama zaten. Rte hiç bir zaman istememişti demişliği vardı zaten. Yabancı düşmanı o zaten
Ya siyasi olucak ama bu kadar derdin arasında Rte neden böyle anlamsız bir işe el atıyor ???

Neden bu ülke bir kişinin isteğiyle yönetiliyor ???

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ah keşke okadar basit olsa takım tutmayı. Tutarsın da gönlün daima ilk aşkına çarpar:(
Gönül işi başka bir şey maalesef.
En azından ben öyle düşünmekteyim. Almanya'da Dortmundu tutuyorum mesela ama hiç bir vakit Galatasaray heyecanı ve tutkuyu yaşayamıyorum

tabi ki yaşayamazsın ben de yaşayamam ama yerli rezillerin doldurulduğu bir galatasaray'ı izlemeye de dayanamam . sinir hastası olur çıkarım .sen de yapamazsın aldın bir kere iyi oyunun kalitenin zevkini.

Yav twitter'da yeni gördüm ''Arda turan gibisi 100 yılda bir gelir.'' diye bir laf etmiş arda doğrumu bu?

Ya siyasi olucak ama bu kadar derdin arasında Rte neden böyle anlamsız bir işe el atıyor ???

Neden bu ülke bir kişinin isteğiyle yönetiliyor ???

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bu sorunun cevabı beni aşar ağa. Adam futbola spora da karışırım çorbana onda karışırım havasında. Ülkenin anahtarını verenlere sormak lazım belki onlar daha iyi bilir cevabını. Benim aklım ermez

tabi ki yaşayamazsın ben de yaşayamam ama yerli rezillerin doldurulduğu bir galatasaray'ı izlemeye de dayanamam . sinir hastası olur çıkarım .sen de yapamazsın aldın bir kere iyi oyunun kalitenin zevkini.
Sinirden erkenden ölürüm herhalde ne bileyim. Yasini izledim dün saclar bir kat daha beyazladı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt