Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız tudor'un oynattığı oyun sistemi milli takımın aradığı sistem. Lucescularla falan olacak iş değil hayvan gibi saldıran bir takım olması gerekir o dillerden düşmeyen dünya ve avrupa ucunculugunde taktik buydu. Şimdiki ay götüm ağrıdı diyen adamlarla isterse 1 yabancı olsun en az 3 turnuvaya daha gidemeyeceğini iddiasına girerim.
İsim takıntısı olmayan hırslı bir hoca olmadığı sürece fos

Göbekli ozanlarla ardalarla koşamayan selçuklarla mı yapacağız bunu bir atasözü at sahibine göre kişner şimdi ki futbolcu topluluğu Fatih Terimi yedi. Arda milli takımı bırakırken bizde bırakalım diyenler oldu demişti bunlardaki milli duygu bu kadar işler güçleri para avrupa şampiyonasında ilk iki maç takımı sabote ettiler oynamadılar düşün bir de yabancı kısıtlaması gelse ne hale düşeriz

Aslolan Galatasaray'dır

Tavaresle haziranda yeni sozlesme imzalamislar galiba

Tavaresi en kötü kiralayalım opsiyonlu tutarsa alırız tutmazsa fazla zarar etmeyiz en mantıklısı bu arjantinli geleceğine bu gelsin nedense o arjantinliye kanım ısınmadı ismi bile futbolcu ismi değil

Aslolan Galatasaray'dır

Arkadaslar.. Siz kafayı yemizsiniz... Solda Liinesns en kötü Tarık çAMdal oynar.. Ne kastınız bee...

tarık mı ? eyüpspor karşısında asıl mevkisi olan sağ bekte izledim belki eleştirilere inat değişmiştir diye . eski tas eski tarak. gelinlik kız gibi sekiyor güç yok üflesen düşer.
eyüpspor bu oyuna girince o kanatta maden varmışçasına yöneldi . düşün ki lig maçlarında sol bek girince neler olur ?

Gamasporun haberi Isco (Bir yıl önce): "Aptal değilim. Eğer Ancelotti, Benitez ve Zidane beni 11'de tercih etmiyorlarsa, bende eksik olan bir şeyler vardır"

Türk futbolcusu ile yabancı arasındaki mantalite farkının en bariz örneği bizdekiler olsa hocayı göndermeye çalışır bin bir trip atar örnek selçuk

Aslolan Galatasaray'dır

tarık mı ? eyüpspor karşısında asıl mevkisi olan sağ bekte izledim belki eleştirilere inat değişmiştir diye . eski tas eski tarak. gelinlik kız gibi sekiyor güç yok üflesen düşer.
eyüpspor bu oyuna girince o kanatta maden varmışçasına yöneldi . düşün sol bek girince neler olur ?

As takım arasına atarsak tarıkğı çamdalı oynar çünkü bu kadroda lines bile oynuyor Fatih... Tarık da oynar değil mi?.. Taş gibi takım oynar... Mil yonlar verdik degerlendirmek lağzım...

Valla bu ismi geçen oyuncuların hiç biri bana Carole'den iyi gibi gelmiyor açıkçası, başımıza boşa iş açtık maalesef.

eyüpspor bu oyuna girince o kanatta maden varmışçasına yöneldi . düşün ki lig maçlarında sol bek girince neler olur ?

Tarıkın bırak süper ligi 2. Ligden bile talibi yok. O derece leş o derece asrın kazıklarından biri bir de yabancı kısıtlaması diyorlar bu herifi 100 yıl oynatsak adam olmaz bunlar bu hayatta şansın ne kadar da önemli bir faktör olduğunu gösteren topçular

Aslolan Galatasaray'dır

Tavaresin piyasa değeri 200 B €,Hani 10-20'ler derken biraz tutarlı olalım daha pek bir halt yapmış değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt