Alp Akıncı
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2012
- 1.308
- 22
- 858
Getirin Hakan Ünsal'ı... En az tavares kadar oynar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkar vur masaya sana nasıl ban atarlar?Bana laf stan şerefsizlerle de sonra hesaplaşacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalnız tudor'un oynattığı oyun sistemi milli takımın aradığı sistem. Lucescularla falan olacak iş değil hayvan gibi saldıran bir takım olması gerekir o dillerden düşmeyen dünya ve avrupa ucunculugunde taktik buydu. Şimdiki ay götüm ağrıdı diyen adamlarla isterse 1 yabancı olsun en az 3 turnuvaya daha gidemeyeceğini iddiasına girerim.
İsim takıntısı olmayan hırslı bir hoca olmadığı sürece fos
O salağa göre asamoah 2 hafta önce istanbulda idi. Salla onu bir şey bildiği yokCollina'ya gore ilk onceligimiz Junior Tavares
Son 8 macta sadece 1 kez oynamis oda 9 dk, belki takimda hocayla sorunu vardir ya da hoca tarafindan dusunulmuyordur, bizimkiler kiralamaya calisacaklar galiba
Volkan Arslan o çöpün tekiydi hatırlamam mı![]()
eske ibze gelseydi iyi oyuncu bu...Hatay Süper Amatör takımlarından Samandağspor'un futbolcusu Hüseyin Gündüz, Villareal'in altyapı takımlarından Primer Toque CF ile anlaştı. https://twitter.com/buzzspor/status/904420910781825028/photo/1
Scouting
Arkadaslar.. Siz kafayı yemizsiniz... Solda Liinesns en kötü Tarık çAMdal oynar.. Ne kastınız bee...
Bu sefer de'yi ayırmışsın , helal Kağan
O görse de pek birsey değişmez
istemsiz olmuş dikkat etmedim yineBu sefer de'yi ayırmışsın , helal Kağan
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tarık mı ? eyüpspor karşısında asıl mevkisi olan sağ bekte izledim belki eleştirilere inat değişmiştir diye . eski tas eski tarak. gelinlik kız gibi sekiyor güç yok üflesen düşer.
eyüpspor bu oyuna girince o kanatta maden varmışçasına yöneldi . düşün sol bek girince neler olur ?
Doğru olmuş ama , arada istemsiz yazistemsiz olmuş dikkat etmedim yine![]()
tarık mı ? eyüpspor karşısında asıl mevkisi olan sağ bekte izledim belki eleştirilere inat değişmiştir diye . eski tas eski tarak. gelinlik kız gibi sekiyor güç yok üflesen düşer.
eyüpspor bu oyuna girince o kanatta maden varmışçasına yöneldi . düşün ki lig maçlarında sol bek girince neler olur ?