Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah gelecek müsterih olun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müjdeli bir haberim var!!

b08d24dbbcd51348b7a45668a89e8ede.jpg

Sami Çölgeçen‏
@samicolgecen_

Sami Çölgeçen Retweetledi: Alayına_gider
Tekrar belirtiyorum. Açıklama doğru olabilir fakat biz öyle bir durum olduğunu düşünmüyoruz :) Her şey son hız devam ediyor.

Divan üyesiymiş Asamoah hakkında yazmış

Transferle alakası olmayan divan üyesinemi, Asamoahyı satacak olan CEOya mı inanalım?

payet satılmak istenmemesi üzerine kulubunu " satmazsanız çapraz bağlarımı koparırım" diye tehdit etmişti. o zaman bu oyuncuyu çok eleştirmiştim şimdi haklı oldugu yanları varmış diyorum . oyuncuyu zorla oynatmak nedir yahu ? bedava da istemedik neyin kuyruk acısı bu ?

ceonun açıklaması; "We are happy, I do not expect any other sharper operations in the last 24 hours." On Khedira's injury, on the other hand, "I've had a confrontation with the medical staff, the player has had a knee problem, will be available in a few days," Asamoah said. But it was late and we do not have the opportunity to replace it. When the market is closed, we're sure it'll be back in the ranks and will come back. "

Birkac gun icinde duzelir Khedira diyorlar ama iste Khediraya yedek yokmus, Asayi Khediranin yedegi olarak dusunuyorlar galiba... Matuidi hangi pozisyonda oynuyordu ?

Asamoah bence de gelecek bosuna gergin olmaya gerek yok
haa gelmedi mi? Daha bitmesine 9 10 gun var mutlaka yedekte birileri vardir canimiz sagolsun

Juventus Melo'da yaptığı gibi şerefsizlik yapıyo son ana kadar ne koparsak kar mantığıyla davranıyolar.

Hürriyet spor arena'nın haberi

Galatasaray'da dört gözle Kwadwo Asamoah transferi beklenirken, İtalya'dan olumsuz haberler geliyor... Juve'nin CEO'su Beppe Marotta, Tuttosport'ta yer alan demecinde Ganalı oyuncunun kulüpte kalacağını söyledi.
Marotta, "Her zaman söyledik, bir oyuncu gitmek istiyorsa onu mutlu etmeye çalışırız. Ne yazık ki şu anda bu mümkün değil çünkü teklif çok geç geldi ve onun yerine oyuncu bulamayız. Eminim ki transfer sezonu kapandığında Asamoah takımına odaklanarak her zamanki gibi harika bir oyuncu olmaya devam edecektir." diye konuştu.
ALTERNATİFİNİ BULAMIYORLAR
Öte yandan Asamoah'ı menajeri, Asamoah'ın kulüpten ayrılmak istediğini doğrulayarak, "O takımdan ayrılmak istiyor, ancak Juventus yerine oyuncu bulamıyor." ifadelerini kullandı.

Alternatiflere yönelelim bu iş olmucak belli oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoha net geldi gözüyle bakmıştım. An itibariyle puffff uçtu beklentim. B Option vardır inşallah sol bek için.

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Beppe Marotta, “Spinazzola için önümüzdeki 24 saat içerisinde bir girişim yapmayacağız. Kendisi gelmeyi çok istedi ancak Atalanta ile bir yıllık daha sözleşmesi var. Asamoah’ın G.Saray’a gitmek istediğini inkar etmiyorum. Bir oyuncu gitmek istiyorsa, onu mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak G.Saray’ın resmi teklifi bize çok geç ulaştı. Şu an için Asamoah’ın yerine koyabileceğimiz kimse yok. Belki yarın durum değişebilir” ifadelerini kullandı.

tekrar yazalım herkes görsün,herşey oalbilir.

Asamoah'ın muhakkak gelmesi gerekiyor. Eksik tek parçamız o, başka biri değil onun gelmesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt