Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah gelmese bile kadromuz gayet iyi asamoah olmazsa sırf sol bek almak için saçma salak bi trasnfer yapmaya gerek yok

Aşkın Ateş‏ @AskinAtes29 11 dk.11 dakika önce
@Futbol_5 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Kulüp ısrarla yüzde 99 diyor.

Hürriyet spor arena'nın haberi

Galatasaray'da dört gözle Kwadwo Asamoah transferi beklenirken, İtalya'dan olumsuz haberler geliyor... Juve'nin CEO'su Beppe Marotta, Tuttosport'ta yer alan demecinde Ganalı oyuncunun kulüpte kalacağını söyledi.
Marotta, "Her zaman söyledik, bir oyuncu gitmek istiyorsa onu mutlu etmeye çalışırız. Ne yazık ki şu anda bu mümkün değil çünkü teklif çok geç geldi ve onun yerine oyuncu bulamayız. Eminim ki transfer sezonu kapandığında Asamoah takımına odaklanarak her zamanki gibi harika bir oyuncu olmaya devam edecektir." diye konuştu.
ALTERNATİFİNİ BULAMIYORLAR
Öte yandan Asamoah'ı menajeri, Asamoah'ın kulüpten ayrılmak istediğini doğrulayarak, "O takımdan ayrılmak istiyor, ancak Juventus yerine oyuncu bulamıyor." ifadelerini kullandı.
kaldı demedi,yarın durum degişebilir dedi

Ulan bu kulübe noldu böyle ya?
Yapılan transferler bi yana, satılan oyuncular diğer yana, bütün çöp dediklerimizi bile avrupanın kalburüstü takımlarına kiralamaya başladılar. Rüya gibi bir yaz dönemi yaşıyoruz.

Allahtan 9 gün var,asamoah her türlü gelecek.ben rahatım.sizi de teselli edemem artık.neye inanmak istiyosanız inanın.

Ya Allah aşkına sürekli yattı postu atmayın. Amacınız ne arkadaş. O adam fiyat arttırılacak ve gelecek. Sürekli olumsuz haberlerde aynı şey. Sıktı artık. Forumun hepsinin trol olduğundan şüpheleniyorum artık.

DIfpbNTXkAENvBJ.jpg

İyi manipülasyon oldu Josef'de.

Asamoah'ın geleceğini düşünüyorum hala. Rahatım.

Juve'nin yokuş yapması çok normal. Kuyruk acıları var. Malum Sneijder itelemişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kaldı demedi,yarın durum degişebilir dedi

Valla hürriyet böyle yazmış.Aspor da ise şöyle yazıyor:

Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Kwadwo Asamoah için Juventus'tan resmi açıklama geldi. İtalyan basınına konuşan Juventus Genel Menajeri Beppe Moratta, Asamoah'ın Galatasaray'da oynamak istediğini ancak sarı-kırmızılıların ağır davranmasının bu transferi zora soktuğunu söyledi.

"Asamoah'ın Galatasaray'a gitmek istediğini saklayacak değilim" diyen Marotta, "Bir oyuncu gitmek istediği zaman, onu memnun etmeye çalışırız ancak transfer talebi geç geldi ve şu anda yerine oyuncu alacak pozisyonda değiliz. Belki yarın bu durum değişir. Şu anda bizimle kalmak zorunda, Juventus'ta oynamak için enerji bulacaktır" ifadesini kullandı.

Juventus Höwedes'i açıkladı!
Bu açıklamalardan kısa bir süre sonra İtalyan ekibi Benedikt Höwedes'in transferini resmi olarak duyurdu. Stoper ve beklerde görev alabilen Alman oyuncunun transferi, Asamoah'ın ayrılığına izin verilmesine yol açabilir.

Bir oyuncu için 95 milyon euro ödeyebilen bir kulüp, 2-3 milyon için çingene pazarlığı yapıyorsa yazık. En iyisi Asamoah'a yaptığımız teklifi -500 bin euro gibi- arttırarak rest çekmesini sağlamak.

Asamoah transferi olmadan Carole'u yollamazdık bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt