Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Donk'tan çok ümitliydim ama Hertha maçında yaptığı hatadan dolayı yediğimiz Golden sonra ben dahil herkes biletini kesti. De Jong bu Takımda çok iyi bir Yedek olabilirdi aslında ama Karakteri problemli gevşeğin. Emrah Başsan kesinlikle takımda kalıp değerlendirilmeli Türkiye Kupasında parlıyacaktır Sinan gibi en az.. Selçuk'a acilen bir Terapi ile özel idman uygulanmalı Komando Eğitimi gibi yoksa 32 yaşında Futbolu bırakır kötü olur. Carole ilk geldiği sene çok iyidi özellikle Madrid ile hazırlık maçında resmen Show yapmıştı fakat sonradan kötü Takıma oda ayak uydurdu. Aslında iyi bir Terapi ile takıma kazandırılmalı. Geri kalanı sat, kov gitsin...

Insan gibi davransa götü havalarda gezmese buyursun gelsin Arda Turan valla kimse dert etmez ama bu agazi bozuk herifin gelipde kendisini bisey sanacak, takimi karistiracak, kavga dövüs edecek. Valla ben korkuyorum ciddi ciddi korkuyorum Arda Turandan giciklik olsun diye demiyorum bunlari allah belasi adam gelip bozacak.

Arda mi Arsenale gidecekti? Yok öyle bisey sirf transfer dedikodusu. Gecenlerde Barcelonaya transfer oldukdan sonra Arsenal'e laf yaparken düsünecekti o, adamin agazi bozuk herkesle atisiyor, bu adami nasil hala savunabiliyorsunuz ben gercekten hayret ediyorum.
Fanatik Galatasarayli olsun olmasin. Bende fanatik Galatasarayliyim ama Galatasarayin ilk 11'inde yerim yok, Arda Turan iyi bir futbolcuda olabilir (ki ben öyle düsünmüyorum) ama kendisini begenmiyorum benim gözümde adam degildir Arda Turan ve biliyorum ki benim gibi düsünen cok insan var.

VAllaha adamım.. Tamamen Galatasaraya Konsantre olucak olursa Arda şu takıma çok ama çok büyük katkı sağlar..

Yapma böyle sakalar Asamocugum..seni sabahin 4.30 unda rüyamda degil 21.45 te şl maçinda parçalıyla Ali Sami Yenin cimlerinde özellikle de juveye gömerken görmek isterim..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt