- 26 Mart 2012
- 7.381
- 2.022
- 1.938
Asamoahı bekliyorum gözlerim kapalı
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sag kulagimda orta kulak iltihabi var. Ilaclarla hafif düzeldi fakat iltihab tamamen gitmedi. Tip dilinde cholesteatom diyorlar. Kulagin arkasinda aciyorlar ve iltihabi söküyorlar. Bilgin var mi bu konuda?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uğur Karakullukçu'ya göre Asamoah bitmiş, yedek forvet ve yedek yabancı kaleci transferi için görüşülüyormuş
Ardaya o adami biz mi döv dedik?Rahmicim.. Arda şu gazeteci bozuntusunu dövmeseydi şuan 40 milyon küsüre Arsenal'e gidicekti. O, yüzden gözden düştü. Ve, bu çocuk hepimiz gibi Fanatik Galatasaraylı bir Aslan parçası... Onun bu Takımda heleki bu kadar seviyesi yüksek bir Takımda kesinlikle olması şart.. Sonuç olarak bunca Tecrübesinden sonra burda Atletico'dakinden bile daha iyi oynayabilir.
Saydigin bütün oyuncular, belki biraz Emrah disinda, hepsi derhal takimdan gitmeli.Bu sene Donk'tan çok ümitliydim ama Hertha maçında yaptığı hatadan dolayı yediğimiz Golden sonra ben dahil herkes biletini kesti. De Jong bu Takımda çok iyi bir Yedek olabilirdi aslında ama Karakteri problemli gevşeğin. Emrah Başsan kesinlikle takımda kalıp değerlendirilmeli Türkiye Kupasında parlıyacaktır Sinan gibi en az.. Selçuk'a acilen bir Terapi ile özel idman uygulanmalı Komando Eğitimi gibi yoksa 32 yaşında Futbolu bırakır kötü olur. Carole ilk geldiği sene çok iyidi özellikle Madrid ile hazırlık maçında resmen Show yapmıştı fakat sonradan kötü Takıma oda ayak uydurdu. Aslında iyi bir Terapi ile takıma kazandırılmalı. Geri kalanı sat, kov gitsin...
Bizzat kız kardesim oldu aynısını 5 sefer zor bi ameliyat 9 saat sürdü yayılırsa beyne sıçrama riski var kardeşiminki her ameliyattan sonra tekrarladı 2 yaşın dan 14 yaşına kadar uğraştık en son kulağını boşalttılar kulağın biri 100de 90 işlevsiz ama çok şükür kurtuldu izmir ege Üniversitesinde doktorlar öğrencilere ders olarak gösteriyor du ameliyatınıSag kulagimda orta kulak iltihabi var. Ilaclarla hafif düzeldi fakat iltihab tamamen gitmedi. Tip dilinde cholesteatom diyorlar. Kulagin arkasinda aciyorlar ve iltihabi söküyorlar. Bilgin var mi bu konuda?
Ardanın .........Arda'ya haksızlık ediyoruz bence..
Aynen öyle çok zor bi hastalık kız kardeşimin de kulağını boşalttılar 5.ameliyat sonrası sağlığınız yerindeyse çok sıkıntı değilGecmis olsun ben de kucukken gecirmistim(~6 yasinda) su an 33 yasindayim ve sag kulak 41 desibel asagisini duymuyor. normalde bu deger 11 desibel civari sanirim. :/
yeter lan yeterAsamoah'ın menajeri: Asamoah Galatasaray'a gitmek istiyor fakat Spinazzola'nın Juventus'a gelmesine Atalanta izin vermiyor.Eğer alternatif bulunamazsa Juventus Asamoah'ı bırakmayacak.
:red::red::red::red: