- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
asamoah yüzde 90 bizde yöneticilerin de dediği gibi : ) ama hala çingene pazarlıgındayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koray Akgerman futbol cahilleri listeme eklendi.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ek olarak Juventus Asamoahı tutmaya niyetli olsa niye sol bek arasın
Tamam kardeş asamoah çöp. HAK>ASAMOAHValla bu forumda millet asmoaha roberto carlos muamelesi yapiyor. Ben artik eminim bu herifi kimse yeterince seyretmemis bu forumda.
Rvp geldiginde ellerinde patlayacak, yigit gokoglana rezalet transfer, donka 2. Kuzmanovski olur , tariga salagiz biz diye yazmistim bu forumda hepsi kayitli. Bunlari deme sebebim adamlari son donemde seyredip rahat rahat yazmistim.
Bu adami da seyrettim. Evet isimizi gorur. Linnesle Carole la karsilastirilacak biri degil tabi ama asla Mariano degil haberiniz olsun.
Tamam adamsın biz bir bok bilmiyoruz. Sen süpersin 10 numarasın. Bilgilendir forumuSen de bu listeye beni "rvp ye ellerinde patlayacak, donk, amrabat, tarik elimizde patlayacak" dedigimde futbol cahilleri listesine ekleyen gercek futbol cahili, ezbere konusan tayfa listesine eklenecek yeni adaysin!
Yanlış bro.28 yasinda gelen asamoah > emekliliğe gelen top class oyuncular
abv asamoah
Ismael i unutmayalımYanlış bro.
Asamoah çöpün önde gideni.
CANER ve hak > ASAMOAH
Hatta İsmail >ASAMOAH
Nadir çiftçi nasıl, iyi midir asamoah tan onu alalım?Ismael i unutmayalım
abv asamoah
forvet o amma gomisten 5 kat iyidir biz cok büyük kulübüz,gomise mi kaldikNadir çiftçi nasıl, iyi midir asamoah tan onu alalım?