Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah yüzde 90 bizde yöneticilerin de dediği gibi : ) ama hala çingene pazarlıgındayız.

Valla bu forumda millet asmoaha roberto carlos muamelesi yapiyor. Ben artik eminim bu herifi kimse yeterince seyretmemis bu forumda.

Rvp geldiginde ellerinde patlayacak, yigit gokoglana rezalet transfer, donka 2. Kuzmanovski olur , tariga salagiz biz diye yazmistim bu forumda hepsi kayitli. Bunlari deme sebebim adamlari son donemde seyredip rahat rahat yazmistim.

Bu adami da seyrettim. Evet isimizi gorur. Linnesle Carole la karsilastirilacak biri degil tabi ama asla Mariano degil haberiniz olsun.
Tamam kardeş asamoah çöp. HAK>ASAMOAH
CANER>ASAMOAH

Kabul tamam sen en iyisin

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DIdK11MWsAAzy9J.jpg

benim de canım cok sıkıldı gerçekten.ama bu süreçleri çok yasadık.bu gel gitleri....di marzio şerefsizi bile dün bonservis pazarlıgını yazdı.burdan dönmez...kaldı ki dün yapılan acıklama bi restoran cıkısı 3-4 cümle şeklinde.net bişey yok.aynı avukat candrevanın da avukatlarından biri.candreva hakkında da konustu.

bekleyeceksiniz.

28 yasinda gelen asamoah > emekliliğe gelen top class oyuncular

abv asamoah

Siz bu adami ciddi bulunmaz hint kumasi, koca GS in aylarca beklemesine degecek super sol bek mi saniyorsunuz ya?? Coktan b plani ile anlasmaliydik. Sol stoper bizim icin onemli.

YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt