Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah'ın gelişi orta sahada sakatlık-ceza durumlarında Selçuk'un oynama ihtimalini de azaltacak.
Sırf bu yüzden ne yapıp edip almamız lazım.

Asamoah bence de çok fark yaratacak bir adam değil iyi bir takım oyuncusu olur zaten ihtiyacımız da o daha çok. Joker olarak kullanabilmek de iyi.

Bence uygun bir alternatifi de yok. Bahsedilen Gibbs 8 milyon paunda mı ne gitti maaşı da bayağı yüksek.

Galatasaray için iyi bir oyuncu ve zorlanmalı diye düşünüyorum. Ancak sana şöyle sormam istiyorum müsaden ile, sence Galatasaraya uygun B planı hangi isimler?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Isim olarak kontratlatini bilmem ama ornegin fransada psg, monaco gibi tskimlarin disinda birkac takimin da sol bekini alabilirdik.

Marianoya ben mesela hic ihtimal vermezdim ama oldu.

Asamoah kalitesinde bir dolu isim bulunabilirdi.

Simdi Juve kapisinda dilenci gibi bekliyoruz. Kim icin Bonucci icin mi ? Asamoah icin !! Yakisiyor mu Galatasaraya ?

Son düzenleme:
öfkleli asomah nöbetçileri arasında asomoah çöp denir mi yahu.
koray bşk. resmen kahveye dalıp istanbula nasıl gidilir diye soran müjde ar konumuna düştü.
gelişmeleri merakla takip ediyorum

adamın cvsinde şampiyonlar ligi finalleri ve Juventus yaziyor marianoyu kariyer olarak döver

abv asamoah

Belki madde madde yazmak gerek bazı şeyleri anlatmak için
1) Asamoah sol bek değil
2) Asamoah'a sade sol bek demek oyuncuyu tanımamak demektir
3) Asamoah bizde Linnes, Tolga, Fernando ve Ndiaye'nin yerine oynayabilecek ve teknik olarak hepsinden üstün tek adam
4) Bu yüzden bu adam bulunmaz hint kumaşıdır, daha iyisini ne satın alabilirsin ne buraya getirebilirsin
5) Biz Real Madrid değilsek eğer eşek gibi beklemek zorundayız

Asamoah'ın sol bekliğini bilmem de toplam oyuncu kalitesi ölüp bittiğimiz Fernando'dan da yüksek.

Şu isimleri yan yana yazalım da büyük iş ortaya çıksın: Mariano Maicon Fernando Asamoah Ndiaye Belhanda Feghouli Gomis

öfkleli asomah nöbetçileri arasında asomoah çöp denir mi yahu.
koray bşk. resmen kahveye dalıp istanbula nasıl gidilir diye soran müjde ar konumuna düştü.
gelişmeleri merakla takip ediyorum

Osman kalbimi kirdin. Yahu standart sol bek ile cop ayri seyler. Cop carole, linnes. Asamoah standart.

DIdr1gOUEAQ2Gi2.jpg
höwedes...

Cople standart sol bek arasindaki farki algilayamiyorsan ben yardimci olamam.

Ülkemizin şu anki en iyi sol beki Caner Juventus'da oynayıp bir de üzerine kontrat uzatmama lüksüne falan girebilir mi? Türkiye Ligi ile İtalya Ligi arasındaki farkı anlaman için çabalıyor arkadaşlar. Yıllardır çöp sol bek görüyoruz. Farkı da anlayacak kadar futbol izlemişizdir herhalde. Bence az Real Madrid, Monaco, Barcelona, PSG falan izle, biraz yanlı bakıyorsun.

Howedes bugün Juventus için
Sağlık kontrollerinden geçecek.
İmzadan sonra #Asamoah yola çıkacak.
Mutlu Bayramlar @GalatasaraySK Ailesi

@grandegs

Geçti kontroldeen

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt