Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
italyada transfer dönemi bitince biz alamıyomuyuz asamoahı şimdi yoksa biz istediğimiz zaman albilirmiyz 8 eylüle kadar

Alabiliriz ama Juventus başka transfer yapamaz. Höwedes'i aldılar zaten de yani genel anlamda söylüyorum. Yerine alternatifini almamış olsalardı muhtemelen bırakmazlardı. O nedenle transfer bizde 1 hafta daha uzun olsa da hiçbir kulüp telafi şansı olmadığından işine yarayacak oyuncusunu göndermek istemez. Astronomik ücretler dışında. O ücretleri de verse verse gözünü karartan bir Aziz verir.

Oyuncu kiralama özelliği yok herhalde bizde. Bir ton oyuncu var büyük takımların kiralayabileceği.

Isim olarak kontratlatini bilmem ama ornegin fransada psg, monaco gibi tskimlarin disinda birkac takimin da sol bekini alabilirdik.

Marianoya ben mesela hic ihtimal vermezdim ama oldu.

Asamoah kalitesinde bir dolu isim bulunabilirdi.

Simdi Juve kapisinda dilenci gibi bekliyoruz. Kim icin Bonucci icin mi ? Asamoah icin !! Yakisiyor mu Galatasaraya ?

Asamoah'a sol bek transferi olarak bakmak bi kere çok yanlış. Adam 3 mevkide birden oynayabilecek kapasitede. Gelsin de takımı 2-3 seviye atlasın diye de bi beklentimiz yok. Hem ortasaha açısından kaliteli bi alternatifimiz olacak. Hem sol bek sıkıntımızı gidermiş olacağız.

Denayer ısrarı bıktırdı artık ya. Gidin kiralayın sol ayaklı bir stoper yeter artık.

Zaten bu alternatifsizligi anlayamiyorum. Olmuyorsa aylarca israr esilecek adamlar degil denayer veya asamoah.

Herkes 1 inde kapaniyor bizde 8 ine kadar diyorlar ama o saatten sonra ise yarar adam bulmak cok zorlasacak.

Alabiliriz ama Juventus başka transfer yapamaz. Höwedes'i aldılar zaten de yani genel anlamda söylüyorum. Yerine alternatifini almamış olsalardı muhtemelen bırakmazlardı. O nedenle transfer bizde 1 hafta daha uzun olsa da hiçbir kulüp telafi şansı olmadığından işine yarayacak oyuncusunu göndermek istemez. Astronomik ücretler dışında. O ücretleri de verse verse gözünü karartan bir Aziz verir.
höwedes onun alternatifi olabilirmi peki spinazzola diyolardı onu alamadılar hala :(

höwedes onun alternatifi olabilirmi peki spinazzola diyolardı onu alamadılar hala :(

Höwedes bire bir olarak alternatif değil tabi ama gerektiğinde sol bek oynayabilen bir oyuncu. Önce Alex Sandro, sonra bizim Linnes gibi sağ bek orijinli ama solda da oynayabilen De Sciglio, ona sağ tarafta ihtiyaç varsa da Höwedes.

hagiye de çöp demiştir hocam bu, bir de çöp deyip yıldız çıkanları yazsın bakalım:)[QUOTE=Semih A

Zaten bu alternatifsizligi anlayamiyorum. Olmuyorsa aylarca israr esilecek adamlar degil denayer veya asamoah.

Herkes 1 inde kapaniyor bizde 8 ine kadar diyorlar ama o saatten sonra ise yarar adam bulmak cok zorlasacak.
Hocam o kadar kolay değil ki, hele türk kulüpleri için. Oyuncuyu ikna etmek var, para sıkıntısı var, ligin ve ülkenin malesef düşük olan cazibesini kabul ettirmek zor, teknik direktörün istekleri var, var babam var. Burada bazen keşke şu oyuncuyu biz alsaydık diye yazılıyor, halbuki bir çok oyuncu ya gelmek istemiyor yada Türkiye'yi son seçenek olarak görüyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Spinazzola işi olmadan Asamoah olayını unutalım gelmeyecektir o durumda

Galatasaray asamoah ile anlaştı ama artık juventusla anlaşmak zorunda.4,5 milyon avro+bonus söz konusu.bu juventus için düşük olsa da oyuncu ayrılmak istediği için kabul edilebilir...

(calciomercato)

Bu asamoah denen p....... gelmedimi daha

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütün italyanlar höwedesin gelişi,asamoahın gidişi diyor...ayrıca calciomercatodan anladıgım kadarı ile spinazzola son anda juventusa gidebiilir.ya da juventus son anda laxaltı alabilir.bizi ilgilendirmese de....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt