Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiliz topçular niyeyse buraları tercih etmiyor gerçi ülke dışına da pek çıkmıyorlar. Gibbs hem sol ön hem bek olarak iyi alternatif olabilirdi.

Tek Ingilizler degil Italyanlar da biraz öyle renktas. Ingilizlerden sonra herhalde Türkiye de en az futbol oynamis adamlar Italyanlardir.

Ben hatirlamiyorum öyle taninmis edinmis bir Italyan'in bizim ligde top oynadigini. Hatta son yillarda hic tanimiyorum, IBB deki Napoleoni Italyan sanirim ama o da cok dandik bir adam.

Mesela baktim da Italya milli takiminda 25 oyuncu arasinda sadece 3 tanesi Italya disinda ülkelerde oynuyor.

4. kere söylüyorum ORTA SAHA İÇİN YETERLİ TEKNİĞİ YOK, SOL BEK İÇİN DEĞİL.

Bakalım kaç kere daha aynı şey yazılacak ben de cidden merak etmeye başladım !! :)

Adamın sol kanadı tek başına idare edebilecek kadar tekniği var ama orta saha için mi yok ? Ve biz bu tekniği olmayan adamdan soldan bindirip teknik bir adamın yapması gereken ortaları mı beklicez ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar genel bir günlük özet geçecek var mı? Nedir Asamoah'daki durum olumsuz durum mu var okuyamadım hepsini
Download.webp

abı selamlar,

bahettıgın futbolcular genelde genc yada kendını kanıtlayamamıs futbolcular. bızım bu senekı transferlerımızın ortak ozellıgı (ndıaye harıc) tecrubelı ve bır kısım dahı olsa kendını gostermıs kanıtlamıs futbolcular. sol bek transferındede bunun pesınde kosuyoruz. eger asomoah olmazsa daha genc daha ucuz daha dusuk bır profıl tercıh edılecektır.

dedıklerın genelde dogru en kotu olarak lıg baslamadan kadronun tamamlanması lazım fakat Turkıyede bunu becerebılen henuz yok.

suanda kadromuzda mutlaka transfer yapmamız gereken tek bolge sol bek bence bu kadar beklememızın sebebı bu. gomıs ıcın belhanda ıcın fernando ıcın bu kadar beklemezdık.

Tabi oyleler ve bütçesi genelde Asamoaha yakın oldukları için dedim.

Sonuçta bu adamların hiç biri bizim Linnes veya Carole ile kıyaslanmayacak çapta. Onların arkası eleğe dönüyor. Asamoah olmuyorsa, hatta diyelim 1 eylül oldu Juve vermedi, dedi ki biz Asamoahı tutmaya karar verdik, ne yapıcaz ? Üstüne herifler bize kıçı ile gülecek 2 ay bu Asamoahı bekleyecek kadar çaresizlermiş demeyecekler mi ?

Diyorlar ki transfer 8 eylüle kadar bizde. Eee 1 eylülden sonra hangi ligden hangi takımın ilk 11 veya yedek olarak belirlediği sol beki almayı planlıyoruz ?? Kim vericek bize oyuncusunu o saatten sonra ? Ellerindeki Tarık çamdalı, donku itelemeye çalışmayacaklar mı o saaten sonra ?

eger kuş olsaydim ve rakibim bizim bu sene yaptigimiz transferleri yapmış olsa ve yapmaya devam etse şuanki gibi ben ligi takip etmeyi birakirdim aga. Medel,soldado falan ne allah askina :D dirar nedir ahahhaha :D koyduk geçtik bu sene

abv asamoah

@FutbolArsiv[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Corriere della Sera | Juventus'un Schalke'den Höwedes'i alması ile Asamoah 48 saat içinde G.Saray'a imza atacak
[/FONT]
DIdaVcQW4AEjr3t.jpg

Dursun Özbek, Asamoah konusuna çok sinirlendi; "Cenk hemen İtalya'ya gidip şu mevzuyu çöz"
(Fanatik)

biz bu kadar guzel bir baskani hak edecek naptik

abv asamoah

[FONT=&quot]
Arda Turan için Monaco seçeneği yok.Oyuncunun tek talibi, kendisine bonservis ücreti ödemek istemeyen Galatasaray.([/FONT]
[FONT=&quot]AS)[/FONT]

Tabi oyleler ve bütçesi genelde Asamoaha yakın oldukları için dedim.

Sonuçta bu adamların hiç biri bizim Linnes veya Carole ile kıyaslanmayacak çapta. Onların arkası eleğe dönüyor. Asamoah olmuyorsa, hatta diyelim 1 eylül oldu Juve vermedi, dedi ki biz Asamoahı tutmaya karar verdik, ne yapıcaz ? Üstüne herifler bize kıçı ile gülecek 2 ay bu Asamoahı bekleyecek kadar çaresizlermiş demeyecekler mi ?

Diyorlar ki transfer 8 eylüle kadar bizde. Eee 1 eylülden sonra hangi ligden hangi takımın ilk 11 veya yedek olarak belirlediği sol beki almayı planlıyoruz ?? Kim vericek bize oyuncusunu o saatten sonra ? Ellerindeki Tarık çamdalı, donku itelemeye çalışmayacaklar mı o saaten sonra ?
evet 1 eylulden sonra genelde transfer zorlasacak fakat transfer olmayı becerememıs kadroda dusulunmeyen futbolcular ıcınde kolaylasacak. yanı sımdılerde fırsat transferı dedıklerı sey. boyle cok ıyı futbolcu buluruz demıyorum ama denk getırılebılır belkı.

bu kadronun uzerıne ılla transfer yapmak ıcın yapmamak lazım, yenı donklar ve tarıklar almamak ıcın.

ben asomoahın alternatıfının oldugunu dusunuyorum ama eger asomoah olmazsa 25-26 yas altı daha ucuz tanınmamıs bır futbolcu alırız dıye tahmın edıyorum ama bunu bıze zaman gosterecek.

Son düzenleme:
Dursun Özbek, Asamoah konusuna çok sinirlendi; "Cenk hemen İtalya'ya gidip şu mevzuyu çöz"
(Fanatik)

:)

Adamın sol kanadı tek başına idare edebilecek kadar tekniği var ama orta saha için mi yok ? Ve biz bu tekniği olmayan adamdan soldan bindirip teknik bir adamın yapması gereken ortaları mı beklicez ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamın son 3 yılda oynadığı maç sayısı 43, kupalar mupalar hepsi dahil.

Toplam asisti bu 3 yılda 1 i kupa olmak üzere 3 !!!

Oyle ortaları ile pasları ile bize çok gol katkısı sağlayacak sanıyorsan sen de bu forumda herife Roberto Carlos muamelesi yapanlara kanmışssın demek !

işte bu linteki gibi adam sonuçta. Standart bir sol bek. Fazlası değil.

YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt