Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Gelir@nejat ılgaz haberler kötü asamoah için ne diyorsun
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelir@nejat ılgaz haberler kötü asamoah için ne diyorsun
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Italyan kaynaklar sola almadan bırakılmayacağını söylüyorArkadaşlar genel bir günlük özet geçecek var mı? Nedir Asamoah'daki durum olumsuz durum mu var okuyamadım hepsini
İngiliz topçular niyeyse buraları tercih etmiyor gerçi ülke dışına da pek çıkmıyorlar. Gibbs hem sol ön hem bek olarak iyi alternatif olabilirdi.
4. kere söylüyorum ORTA SAHA İÇİN YETERLİ TEKNİĞİ YOK, SOL BEK İÇİN DEĞİL.
Bakalım kaç kere daha aynı şey yazılacak ben de cidden merak etmeye başladım !!![]()
Eyvah eyvah
Seni sevmiyorum Recep o yüzden matematik öğretemem git özel ders alne alaka
abı selamlar,
bahettıgın futbolcular genelde genc yada kendını kanıtlayamamıs futbolcular. bızım bu senekı transferlerımızın ortak ozellıgı (ndıaye harıc) tecrubelı ve bır kısım dahı olsa kendını gostermıs kanıtlamıs futbolcular. sol bek transferındede bunun pesınde kosuyoruz. eger asomoah olmazsa daha genc daha ucuz daha dusuk bır profıl tercıh edılecektır.
dedıklerın genelde dogru en kotu olarak lıg baslamadan kadronun tamamlanması lazım fakat Turkıyede bunu becerebılen henuz yok.
suanda kadromuzda mutlaka transfer yapmamız gereken tek bolge sol bek bence bu kadar beklememızın sebebı bu. gomıs ıcın belhanda ıcın fernando ıcın bu kadar beklemezdık.
Manisakulis.haber![]()
bütün herşeyi bozdun usta.. bu kadar totem bosa gitti al işte
Senin abv olayı çözecektir, güvenim tambütün herşeyi bozdun usta.. bu kadar totem bosa gitti al işte
abv asamoah
evet 1 eylulden sonra genelde transfer zorlasacak fakat transfer olmayı becerememıs kadroda dusulunmeyen futbolcular ıcınde kolaylasacak. yanı sımdılerde fırsat transferı dedıklerı sey. boyle cok ıyı futbolcu buluruz demıyorum ama denk getırılebılır belkı.Tabi oyleler ve bütçesi genelde Asamoaha yakın oldukları için dedim.
Sonuçta bu adamların hiç biri bizim Linnes veya Carole ile kıyaslanmayacak çapta. Onların arkası eleğe dönüyor. Asamoah olmuyorsa, hatta diyelim 1 eylül oldu Juve vermedi, dedi ki biz Asamoahı tutmaya karar verdik, ne yapıcaz ? Üstüne herifler bize kıçı ile gülecek 2 ay bu Asamoahı bekleyecek kadar çaresizlermiş demeyecekler mi ?
Diyorlar ki transfer 8 eylüle kadar bizde. Eee 1 eylülden sonra hangi ligden hangi takımın ilk 11 veya yedek olarak belirlediği sol beki almayı planlıyoruz ?? Kim vericek bize oyuncusunu o saatten sonra ? Ellerindeki Tarık çamdalı, donku itelemeye çalışmayacaklar mı o saaten sonra ?
Adamın sol kanadı tek başına idare edebilecek kadar tekniği var ama orta saha için mi yok ? Ve biz bu tekniği olmayan adamdan soldan bindirip teknik bir adamın yapması gereken ortaları mı beklicez ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi